Lucia S.

Lucia S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lucia S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Intenzívna príprava na LFUK - úvodná hodina zdarma

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Ahojte :) Som študentkou 5. ročníka LFUK v BA. Na prijímačkách na medicínu som dosiahla 800/800 bodov a celé gymnázium som absolvovala s priemerom 1,00. Už piaty rok sa aktívne venujem úspešnej príprave študentov na LFUK.

Rada aj Vás povediem cestou prípravy na LFUK. Všetko, čo je potrebné k priímačkám Vám vysvetlím tak, aby ste POCHOPILI súvislostiam. Základ je vedieť si LOGICKY prepojiť informácie a potom Vás už počas prijímačkového stresu nič nezaskočí. :)

📚Samozrejme Vám poskytnem aj rôzne spracované texty či materiály (vrátane vypočítaných príkladov, cvičných testov,...) potrebné k úspešnému zvládnutiu prijímacích skúšok. :)

✅ÚVODNÁ HODINA JE ZDARMA. Dám vám rady, ako sa efektívne pripraviť, na čo si dať pozor a spolu sa dohodneme na priebehu doučovaní podľa vašich potrieb prihliadnuc na vaše momentálne vedomosti z biológie a chémie, aby bolo doučovanie pre vás čo najefektívnejšie.

👩🏽‍💻Od začiatku pandémie som úplne prešla na online doučovania a veľmi sa mi to osvedčilo. Používam pri tom TEAMS, kde využívam písanie a kreslenie perom po obrazovke. V prípade záujmu doučujem aj dvojicu/skupinu kamarátok, ktoré sa spolu dohodnú a majú záujem o spoločné doučovanie za zvýhodnenú cenu.

Teším sa na budúcu spoluprácu. 😊





Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Navrhnutie efektívneho spôsobu prípravy, odporučenie potrebnej literatúry, identifikácia študentových nedostatkov, dohodnutie sa na priebehu doučovaní

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jozef K.

Jozef K.

Neoverená referencia

Lucia je milá a múdra doučovateľka. Vysvetlí naozaj všetko a na doučovania sa svedomito pripravuje. Prepojila mi súvislosti a dala mi tiež potrebné rady, ako zvládnuť prijímačky úspešne a načo si dať pozor.

Simona B.

Simona B.

Neoverená referencia

Najlepšie doučovanie, aké som si mohla predstaviť :) s Luckou sme prebrali v lete rok pred mojimi prijímačkami celé podkladové otázky, vysvetlila mi zrozumiteľne všetko, čo som potrebovala, za čo jej veľmi ďakujem. Cez školský rok som si len opakovala a ak mi stále nebolo niečo jasné, mohla som sa spýtať znovu a bolo mi to opätovne dovysvetľované. Aj vďaka tomu som napísala prijímačky na plný počet, čomu stále nedokážem uveriť. Naozaj ďakujem za trpezlivý, ochotný a hlavne logický prístup pri vysvetľovaní. :)

Sofia H.

Sofia H.

Neoverená referencia

Milá a ochotná doučovateľka. Vidno, že sa naozaj vyzná v tom, čo učí a vie to zrozumiteľným spôsobom podať aj iným ľuďom. Na doučovania bola vždy pripravená. Vďaka nej som konečne pochopila chémii. Pomohla mi s prípravou na medicínu, prijali ma aj na všeobecné aj na zubné lekárstvo. Túto doučovateľku môžem len odporúčať. :)

Katarína N.

Katarína N.

Neoverená referencia

Lucka mi pomohla dostať sa na LFUK. Všetko, čomu som nerozumela, mi zrozumiteľne a logicky vysvetlila a nemala problém mi to aj viackrát zopakovať, ak som potrebovala. Má úžasný spôsob riešenia príkladov z chémie a práve vďaka nej som každý z nich rýchlo pochopila. Skúšala som už viacero doučovaní, ale žiadne z nich nebolo tak zrozumiteľné a efektívne ako Luckine. Okrem toho, naozaj sa zaujímala aj o moje pokroky a motivovala ma. Ďakujem.

Blogy (1)

Ako sa dostať na medicínu (LFUK)

Táto otázka trápi mnohých maturantov či študentov nižších ročníkov, ba dokonca aj ľudí, ktorí už majú pár rokov po strednej škole. Ako študentka Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave a…