Simona H.

Simona H.

Odpovedá do 2 hodín, na 60% správ
60% 2 hod

Simona H.

Kvalitné doučovanie

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Doučím kvalitne a efektívne anglický jazyk úrovne A1, A2, B1, B2 dospelých aj deti podľa požiadaviek klienta. Vypracujem domáce úlohy, eseje. Ak treba vysvetlím aj 10-krát, lepšie známky zaručené, časovo sa viem prispôsobiť. Mám vysokoškolské vzdelanie /Mgr. / pedagogického smeru, 11-ročnú prax s vyučovaním na ZŠ z toho 7 rokov som vyučovala ANJ na ZŠ. Ponúkam aj doučovanie z iných predmetov/matematika max. po 6. ročník ZŠ a slovenský jazyk tiež po 6. roč. ZŠ/, resp. pomoc s domácimi úlohami a prípravou na vyučovanie žiakov ZŠ a žiakov s vývinovými poruchami učenia. Na monitor nepripravujem ani na prijímacie skúšky na stredné školy. Pripravujem na osemročné gymnáziá a rozdielové skúšky žiakov žijúcich v zahraničí.
Cena vyučovania cez Skype: 10 eur/60 min.
Ak žiak príde za mnou do Poprad- Starý Juh, cena je 10 eur/60 min.
Ak ja prídem za žiakom / do 30 km od Popradu/, cena je 18 eur/ 60 min. /závisí od počtu km/.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Martin B.

Martin B.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojny s prístupom ako aj s výsledkami pri doučovaní nášho syna. Doučovanie malo na znamku pozitívny vplyv. Odporúčam.

Zu Z.

Zu Z.

Neoverená referencia

Aj napriek tomu, že som pani Simonu oslovila neskoro, dokázala moju dcéru pripraviť na rozdielové skúšky zo slovenčiny. Dcéra urobila pod jej vedením veľký pokrok a test urobila na 100%. Ďakujeme!

Lucka L.

Lucka L.

Neoverená referencia

S pani doučovateľkou sme boli veľmi spokojní a výsledky sa dostavili po pár hodinách. Dcéra sa na hodiny tešila a jej gramatika sa zlepšila. Pani učiteľka je veľmi ochotná a milá. Ďakujeme

Motoroví B.

Motoroví B.

Neoverená referencia

Som spokojný pomohla mi.

Martina Č.

Martina Č.

Neoverená referencia

S p. Hurčalovovu sme boli veľmi spokojní. Neskutočne nám pomohla. Syn má problém s učením. Ale za jej pomoci nám to v škole šlo super . A na konci roku mal syn samé jednotky. Môžem len odporučiť. Ďakujeme

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Simona H.

ako preložím do angličtiny výraz dobrovoľni hasiči?

Možem použit ako preklad: "Volunteer fire brigade" alebo "volunteer firefigters". Text chcem použiť v súvislosti s detailami bezpečnostného plánu pre organizované podujatie.