Štefánia V.

Štefánia V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Štefánia V.

Prijíma študentov

Angličtinu sa naučíte “s trochu iným prístupom”

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Neustála motivácia. Efektívna disciplína. Sranda. Kontinuálna spätná väzba. Vášeň pre jazyky. Hrozne trpezlivá. Ozajstný záujem o človeka. Zameranie na študenta. Angličtina v kontexte. Poctivá príprava. Expertíza v odbore. Samovzdelávanie - pocit slobody. Trochu iný prístup.

Ak si tieto slová poskladáte dokopy, budete mať lepšiu predstavu o tom, ako vyzerajú hodiny so mnou. Volám sa Stefy a najradšej sa definujem ako jazýková mentorka.

Už 7 rokov žijem v zahraniči, momentálne v Londýne a angličtinu učím takých 5 rokov. Som kvalifikovaná lektorka s certifikátom CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults), ktorý som obdržala v Cambridgi, kde som sa takisto vzdelávala ako jazyková koučka/ mentorka. Učim všetky vekové kategórie, od detičiek, cez tínedžerov, a až po dospelých a ľudi na dôchodku. Živú prax v učení som získala v troch krajinách: Anglicko, Španielsko a Slovensko. Prečo je môj prístup k výučbe netradičný?

Postupne Vám ukážem, ako sa angličtinu dokážete naučiť aj sami.
Na svojich hodinách používam model "prevrátenej triedy" - Flipped Classroom. O čom to je?

Pred každou našou spoločnou hodinou Vám budem posielať nový materiál (slovnú zásobu, cvičenia na vyplnenie, pravidlá gramatiky a výslovností, správy, videá, príbehy, seriály), aby ste sa Vaším tempom s novým učivom vopred oboznámili. Na hodinu prídete už s nejakými vedomosťami - TEÓRIOU, ktorú si spolu overíme a zvyšok hodiny sa môžme venovať precvičovaniu týchto vedomostí - PRAXI.

Predtým, než začneme, si zistím úroveň Vašej angličtiny, prečo sa ju vôbec chcete učiť; aký typ osobností ste; aké máte s angličtinou skúseností; akým štýlom sa najradšej učíte a koľko času môžete angličtine reálne venovať. Podľa toho si spolu vytvoríme akčný plán, ktorý budeme podľa potreby prehodnocovať.

~ Prvú skúšobnú hodinu (30 minút) ponúkam ZADARMO; táto slúži ako zoznamovacia hodina.
~ Platba musí byť uhradená vopred.
~ Študent má právo zrušiť hodinu bezplatne najneskôr 24 hodín pred začiatkom hodiny.

*** Moje hodiny s modelom "prevrátenej triedy", kde vystupujem skôr ako Vaša jazyková koučka, stoja 22€/ hod.
Klasická hodina angličtiny stojí 14/€hod.
Pokojne si môžete vyskúšať obe hodiny, aby ste videli rozdiel a následne sa rozhodli, ktorá Vám viac vyhovuje.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Alexandra T.

Alexandra T.

Neoverená referencia

Hodina so Stefi je zaručená dávka pozitívnej energie. Na každé doučovanie sa veľmi teším a po každej hodine pozorujem zlepšenie mojich vedomostí z ANJ vo všetkých oblastiach. Jej milý a priateľský prístup zaručuje, že sa nebudete báť rozprávať po anglicky. Rada by som vyzdvihla aj originálny spôsob výuky, ktorý u mňa veľmi dobre funguje. Na Stefi je vidieť, že ju táto práca naozaj baví a preto ju odporúčam všetkými desiatimi! :)

Darinka L.

Darinka L.

Neoverená referencia

Štefi, zmenila môj postoj k angličtine. V minulosti som pociťovala akýsi blok rozprávať, strach, že poviem niečo zle. Dnes angličtinu používam skoro každý deň práci. Zmenila moje myslenie pri rozprávaní. Oceňujem jej kreativitu a profesionálny postoj. Po každej hodine angličtiny pozorujem na sebe pokroky, ktoré robím či už z hľadiska gramatiky, slovnej zásoby a hlavne výslovnosti. Hodiny angličtiny sú uvoľnené, príjemné a zábavne. Som veľmi spokojná a všetkým doporučujem inú formu učenia cudzieho jazyka.

Alvaro S.

Alvaro S.

Neoverená referencia

I'm a Spanish student of Stefania, Truthfully I don't like too much "typical" english classes because I usually get bored about it. With Stefania I advanced in my english in interactives clases. Different method and it's working!

Viktória M.

Viktória M.

Neoverená referencia

Som velmi spokojna s mojou doucovatelkou. Stefi vie, ako z mojej anglictiny vytazit co najviac. Ak sa bojite rozpravat po anglicky, s nou sa nebudete. Vidno, ze ma osobnu skusenost so zahranicim. Nielenze ma super anglictinu (a prizvuk), ale vie, ako ju aj ucit. A je vtipna a maximalne zorganizovana. A profesionalna. Hodiny s nou su dynamicke, kreativne, intenzivne. A cela hodina je v anglictine. A nielen hodina, ale aj cele dopisovanie si a vzajomne kontaktovanie sa. Ja mam pocit, ze individualny plan, ktory si so mnou dohodla, je mi ako sity na mieru. Naozaj odporucam. Kiezby takychto uciteliek bolo viac!

Zuzana M.

Zuzana M.

Neoverená referencia

Veľmi milá, ústretová, vysvetlí, poradí, intenzívna hodinka only English:-) Odporúčam každému ;-)

Fotky a certifikáty

Blogy (2)

!Pozor rodičia! Ako vzdelávať a zabaviť deti počas karantény?

V tomto blogu sa dočítate, ako môžete deti zamestnať zmysluplnými aktivitami vzdelávacieho charaktéru a zároveň si dopriať viac času pre seba.Možno sa pýtate ...... čo môžem pre to spraviť? Ako prvé…

Disciplína či motivácia - ktorá z nich je dôležitejšia pri účení sa nového jazyka?

Dám Vám taký príklad. Predstavte si, jedného dňa sa rozhodnete, že sa chcete naučiť po anglicky a ste neskutočne motivovaný/á. Hodíte si to hneď do svojho profilu na Facebooku; stiahnete si Duolingo…