Anna S.

Anna S.

Odpovedá do 17 hodín, na 80% správ
80% 17 hod
Prijíma študentov

Anna S.

Prijíma študentov
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Po 34 rokoch v škole má prestali potrebovať, neviem si predstaviť, žeby som bola celkom bez matematiky a kontaktu s mladými ľuďmi. Ak by sa moje vedomosti a skúsenosti mohli niekomu zísť budem rada. Môže to byť žiak ZŠ, SŠ, študent pripravujúci sa na prijímacie pohovory na VŠ alebo študent, ktorý neprešiel gymnáziuom a utrpel šok z vysokoškolskej matematiky alebo deskriptívy. Ponúkam aj možnosť konzultácie o konkrétnych úlohach z matematiky alebo deskriptívy pomocou mailu alebo cez Skype. Vypracujem zadania vo Worde alebo v PDF aj s komentárom riešenia s grafmi zhotovenými v Geogebre..Rada pomôžem so zhotovením grafov, náčrtov, priestorových útvarov v niektorom z matematických softvérov, ak ich potrebujete do nejakej absolventskej práce,

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Games G.

Games G.

Neoverená referencia

Pani učiteľku by som doporučil každému, kto má problémy s matematikou. Doučila ma na komisionálne skúšky. Za pár hodín som sa viac naučil ako za celý polrok v škole. Je milá, ochotná a veľmi dobrá doučovateľka. Ďakujem.

Natália B.

Natália B.

Neoverená referencia

Túto pani doučovateľku musím odporučiť, keďže mi veľmi pomohla s výpočtom príkladu z matematiky. Vôbec som si s príkladom nevedela rady, no potom sa mi ozvala táto milá paní a hneď mi bolo všetko jasné. Poslala mi krásny vypracovaný a do detailu vyriešený postup aj s obrázkami a grafickým znázornením. Jednoducho odporúčam, keďže takú ochotnú a dobrú doučovateľku je veľmi ťažké zohnať.

Елена С.

Елена С.

Neoverená referencia

Dobrý deň,nám záujem o doucovaniach z matematiky pre dieťa do osemročného bilingválneho gymnázia.Ďakujem.S pozdravom Olena Sovik.

Odpoveď doučovatela:

Pani Elena, napíšte mi na anna.solarikova@gmail.com

Kristína P.

Kristína P.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s Vaším prístupom, obrovskou ochotou a láskavosťou. Bola som milo prekvapená keď ste mi podali pomocnú ruku a vďaka Vaším príkladom a profesionalite som prišla na to ako správne konštruovať zadania v Desk. Geo. Kiež by bolo viac takýchto učiteľov akými ste Vy. Kristína P.

Jano S.

Jano S.

Neoverená referencia

Ďakujem za pomoc pri riešení mojich problémov s úlohami z matematiky, ste fakt v tomto dobrá. S pozdravom jano S.

Zodpovedané otázky (331)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Anna S.

Analytika

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na tento príklad. Vo výsledkoch je, že by obsah mal vyjsť: 4 odmocnina z 2, no mne vychádza 4 odmocnina z 5. Vypočítajte obsah rovnobežníka KLMN, ak viete, že: K[2;0;1], L[1;-1;3], M[4;2;1]. Vypočítajte súradnice bodu N.

Anna S.

Analytická geometria

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť? Neviem sa vôbec dostať k výsledku, nech sa snažím ako sa snažím. Je daný vektor u=[3;-1]. Určte súradnice vektora v, ktorý zviera s vektorom u uhol 60 stupňov a jeho veľkosť je 4.

Anna S.

Viete mi niekto vypocitat priklad prosim?

Vie mi niekto prosim pomoct s tymto prikladom?

Anna S.

Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s výpočtom určitého integrálu funkcie na danom intervale a vypočítať to v exceli.

Vypočítať hodnotu určitého integrálu danej funkcie na danom intervale. V excelovskej tabuľke uviesť rozdelenie daného intervalu na 5, 10 a 20 častí mnou vybranými deliacími bodmi. Vypočítať dolný integrálny súčet a horný integrálny súčet pre príslušné deliace body. Výsledok porovnať s hodnotou…

Anna S.

Rovnoľahlosť

Dané sú dve kružnice k a l, ktoré sa pretínajú. Jeden z priesečníkov je bod A. Zostrojte obdĺžnik ABCD taký, že B∈k, D∈l a |AB|=2.|AD|.