Ondrej R.

Mgr. Ondrej R.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov

Ondrej R.

Prijíma študentov
  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Moje meno je Ondrej Rosolov (Mgr., M.A.) a rád by som Vám ponúkol efektívnu a zaujímavú výučbu nemeckého a anglického jazyka ako aj profesionálne služby v oblasti tlmočníctva a prekladateľstva (ohľadom cien ma prosím kontaktujte).

Mám 7-ročné skúsenosti s autentickým jazykom zo zahraničia (Berlín, Viedeň, Londýn, Paríž a mnoho iných miest: každodenný život, stredná a vysoká škola, diplomacia, médiá etc.), najvyššie certifikáty (C1, C2/ CPE, všeobecná štátna jazyková skúška) pre oba jazyky, 4 univerzitné diplomy a 15 rokov skúseností s vyučovaním. V rámci živnosti Vám samozrejme viem vystaviť faktúru.

Hodiny a materiály pre vás pripravím na mieru. Z hľadiska kníh a iných materiálov pracujem iba s najkvalitnejšími produktami na trhu. Jazyky vyučujem s akademickou presnosťou, avšak s dôrazom na autenticitu a živý prejav.
Môžem Vám pomôcť vo všetkých oblastiach jazyka, a to až po najvyššiu jazykovú úroveň C2.
Medzi mojich spokojných klientov aktuálne patria ľudia z oblastí ako súdnictvo, medicína, finančný svet, lingvistika, hoteliérstvo, management consulting, akademická sféra či au-pair.

Pre potreby výučby a po rokoch skúseností som sa rozhodol ponúkať IBA hodiny cez SKYPE (resp. iný podobný software).
Tento typ vyučovania rozšírený v zahraničí aj na Slovensku vnímam ako o cca. 30% efektívnejší než osobné sedenie one-to-one, moji študenti sa vedia lepšie sústrediť, ušetria čas na dochádzanie, zvolia si kde a kedy sa pripoja a kedykoľvek sa môžu vrátiť k mojim poznámkam, ktoré im počas hodiny cez SKYPE neustále píšem – paralelne k našej výučbe a konverzácii. Referencie na stránke doučma.sk tiež pochádzajú iba od online klientov.

Moja cena predstavuje štandardnú cenu živnostníka a profesionála v tejto brandži v Bratislave, a to 15€ na 60 min., prirodzene vrátane materiálov.
Chápem samozrejme, že niektorí lektori vedia ponúknuť aj lepšiu cenu, avšak ide o minimálnu úsporu za mesiac pre klientov (napr. pri cene 13 € vs. mojich 15 € na 1h.) a s veľmi otáznou kvalitou a efektivitou. Na druhej strane na mojich hodinách sa skutočne maká, viem si udržať vysoké tempo od prvej minúty do poslednej, používam moderné materiály a mám možnosť zužitkovať roky skúseností. Mnohí klienti najskôr vyskúšajú veľa iných lektorov ale nakoniec si obľúbia práve moje hodiny.

V prípade Vašeho záujmu sa budem veľmi tešiť na našu spoluprácu:)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Daniela P.

Daniela P.

Neoverená referencia

Na hodiny s Ondrejom sa vždy veľmi teším, keďže mi nielen zdvihne náladu a motivuje, ale vie sa veľmi rýchlo prispôsobovať požiadavkám aj v priebehu hodiny. Dáva mi často tipy, ako ešte viac zlepšiť efektivitu v učení jazyka a posiela dostatok zaujímavých materiálov. Navyše má "skills" v odbornej nemčine a nemá problém naštudovať si špecifické témy na hodiny. Môžem len odporučiť :-)

Tereza B.

Tereza B.

Neoverená referencia

Dakujem panovi magistrovi za promptny preklad. Je neskutocne sympaticky a inteligentny mlady muz. Jeho odbornost je na vysokej urovni.Urcite mozem vrelo doporucit. Este raz vdaka. Tereza

Michal M.

Michal M.

Neoverená referencia

S pánom Rosolovom som sa na preklade textu dohodol takzmer okamžite , je to profesionál v každom ohľade (či už v komunikácii, rýchlosti prekladu , kvality prekladu a samozrejme za veľmi výhodnú cenu)DOPORUČUJEM

Michaela J.

Michaela J.

Neoverená referencia

Ondrej je z môjho pohľadu perfektný učiteľ. Jeho systém výučby je tvorivý, zábavný ale aj na vysokej úrovni. Napredujem s ním v učení nemeckého jazyka rýchlo a presne tam kam potrebujem. Po pár absolvovaných hodinách cez Skype môžem tvrdiť, že efektívnejšiu výučbu som si ani nemohla zvoliť. U mňa veľká spokojnosť s týmto učiteľom.

Mária B.

Mária B.

Neoverená referencia

..na hodiny s Ondrejom sa vždy teším..sú plnohodnotné, zaujímavé, vedené pútavo, interaktívne a skutočne mu záleží na progrese študenta..Naučí veľa fráz a pravidiel mimo učebníc, je trpezlivý a dokáže neuveriteľne motivovať. Vrelo odporúčam :-) María

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky