Nikol S.

Nikol S.

Odpovedá v priemere do 24 hodín.
24 hod

Nikol S.

English and Slovak Language Teacher. Ucim netradicnou a zabavnou formou anglictinu a slovencinu. Nauc sa jazyky prostrednictvom hier, quizov, filmov a knih.

Popis Zodpovedané otázky

Popis

Som vystudovana prekladatelka a uz niekolko rokov ucim v medzinarodnej americkej skole. Nedavno som ukoncila americky online pedagogicky program. Ucenie ma naplna a robi stastnou o to viac, ked vidim progres mojich studentov. Ucim deticky od 3 -15 rokov a tiez sa venujem dospelym studentom. Pri vyucbe pouzivam rozne techniky, kde sa deti ucia jazyk pomocov pesniek, obrazkov a tak zapoja vsetky svoje zmysli.

I have experience teaching kindergarten, elementary, middle school-level students in a variety of settings. I am also experienced in online tutoring. I am currently teaching Intensive English, Slovak, and P.E. at an American private international school. I love creating a safe and loving environment for my students where they feel supported, therefore, learn more.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Nikol S.

Citovanie, citacia

Dobrý deň, píšem taku malú prácu( iba na jednu A4 ) a chcem sa opýtať ako správne uviesť citat. - Z knihy som do mojej prace vo Worde prepísala od slova do slova text a dala úvodzovky ,, ... .” No a AKO a KDE uviesť, z ktorej knihy som čerpala? Popíšte mi to podrobne, prosím. Dakujem