Nikoleta R.

Nikoleta R.

Odpovedá do 16 hodín, na 50% správ
50% 16 hod

Nikoleta R.

Nikoleta R.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Hi/Hallo!

Volám sa Nika a v lete som úspešne ukončila štúdium prekladateľstva a tlmočníctva na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.

Ponúkam doučovanie z anglického a nemeckého jazyka pre všetkých, ktorí si chcú, alebo potrebujú, zlepšiť svoje jazykové schopnosti. Potrebuješ pomôcť s domácimi úlohami? Preberáte učivo na hodinách príliš rýchlo a potrebuješ vysvetliť gramatiku? Potrebuješ sa pripraviť na maturitu, ale sám/a sa k učeniu nedokážeš donútiť? Alebo sa chceš v jazyku zlepšovať len tak, pre radosť? Rada ti pomôžem!

Rada sa s tebou podelím aj o svoje tipy na knižky, seriály, užitočné stránky či podcasty v angličtine alebo nemčine, vďaka ktorým si určite precvičíš a zlepšíš slovnú zásobu v danom jazyku a ako bonus ťa možno budú aj baviť!

Ak máš nejaké otázky, neváhaj a napíš mi, určite sa dohodneme!

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Nikoleta R.

Konjunktív II. nepravidelné slovesá

Dobrý deň, veľmi rada by som sa súrne spýtala. Ide o zajtrajšiu písomku z nemčiny, z ktorej mám trocha stresy☺ Ide o časovanie slovies v Konjunktíve II. v nemčine, kedy sa pri množnom čísle používa wurde(s prehláskou, ale nemám takú klávesnicu) a infinitív daného slovesa. Takže: REITEN,…