Agáta H.

Agáta H.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Agáta H.

Prijíma študentov

Nemčina ONLINE kvalitne a efektívne

Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam pravidelné (podľa potreby aj nepravidelné) online hodiny nemeckého jazyka: konverzácie, kapitolky z gramatiky, rozširovanie slovnej zásoby, prípravy na zvládnutie certifikátov, rozbory článkov, cvičenia a úlohy, pre žiakov: príprava na prijímacie skúšky na SŠ alebo VŠ, maturitu, pomoc k vysvetleniu učiva v škole a podobne.
Mám k dispozícii viacero kníh a pracovných zošitov pre rôzne úrovne nj v elektronickej forme, podľa ktorých rámcovo učím - predovšetkým Themen aktuell, Schritte, Menschen, Beste Freunde, Begegnungen, ako aj online ďalšie iné mnohé materiály.
Preberiem s vami nemecký jazyk od úplných začiatkov až po úroveň C1 vrátane. Je tiež možné viesť konverzácie iba v nemeckom jazyku (na žiadosť kombinovane so SJ) na Vami zvolené témy, robiť rozbory zaujímavých kvalitných textov a článkov v nemčine, riešiť slovné a písomné úlohy, ako aj úlohy na počúvanie, vysvetliť si a ukázať v praxi gramatické javy, trénovať frázy, spojenia a vetné štruktúry.. Najlepšie je všetky metódy učenia kombinovať a mať zmiešané hodiny :).
Na mojich hodinách si zlepšíte gramatiku, slovnú zásobu, konverzáciu, výslovnosť a vzťah k jazyku. Hodiny prispôsobujem individuálne pre daného študenta.

Študovala som na Filozofickej fakulte UK v Bratislave odbor učiteľstvo nemeckého jazyka a literatúry a slovenského jazyka a literatúry. Takmer 2 roky som pracovala pre Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra.
Následne som pôsobila som viac ako 5 rokov v 2 nemecky hovoriacich spoločnostiach, ako projektový manažér som istý čas strávila v Nemecku.

V súčasnosti pôsobím viac ako 2 roky ako prekladateľ/ lektor nemeckého jazyka, učím predovšetkým dospelých, ako aj žiakov gymnázií a SŠ. Slovenský jazyk dlhodobo neučím, nakoľko neostáva žiadny voľný čas, ale v prípade záujmu je možné venovať sa aj slovenčine.
Som trpezlivý učiteľ, všetko rada vysvetlím a hodiny prispôsobím Vašim preferovaným témam a cieľom. Pri učení rada využívam vyučovanie zábavnou formou, vždy keď je to možné.

Cena za vyučovaciu hodinu od 9 eur. Cena sa odvíja aj od dĺžky hodiny, náročnosti a celkovej doby výuky.



Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Peter V.

Peter V.

Neoverená referencia

Hodiny nemciny s Agatkou su pestre, vzdy niecim ine. Najcastejsie citame rozne zaujimave clanky a rozoberame ich do detailov - slovnu zasobu, ako aj gramatiku. Na kazdej hodine mame aj nejake cvicenie, alebo viacero cviceni a predovsetkym konverzaciu, mozem si vybrat. Agatka je profesionalna, mila a trpezliva ucitelka. Odpovie na vsetky doplnujuce otazky, vzdy sa zaujima aj o to, ako sa mam. Poskytla mi vela roznych doplnujucich zdrojov na ucenie, ako aj materialy a tieto postupne doplna.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Agáta H.

Slovenský jazyk dielo Ťapákovci

Dobrý deň nečítal niekto knihu alebo nepozeral film dielo Ťapákovci ak áno mohli by ste mi prosím vás niečo napísať o tom diele ďakujem za odpoveď

Agáta H.

Literatúra dielo Hájnikova žena

Dobrý deň nečítal niekto knihu alebo nepozeral film dielo Hájnikova žena ak áno mohli by ste mi prosím vás niečo napísať o tom diele ďakujem za odpoveď