Natália G.

Natália G.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Natália G.

Prijíma študentov

Škola ľahko a jednoducho

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím, som medička 4. ročníka. S doučovaním už mám približne ročné skúsenosti a stále pribúdajú. Keďže najčastejšia platforma, na ktorej vyučujem je zoom, neukazuje mi na profile veľa odučeného. Momentálne mám od septembra za sebou 15 hodín. Mám maturitu z biológie a chémie. Som milá, ústretová a trpezlivá. Snažím sa všetko vysvetliť tak, aby to človek aj chápal a nie si to len bezhlavo pučil do hlavy. Keďže však mám blokovú výučbu, časy lekcií sa môžu meniť, preto prosím si radšej čas lekcie dohodnúť súkromne.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Klára R.

Klára R.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo príjemné a všetko mi vedela pekne vysvetliť. Nebol problém dohodnúť sa ani na termíne doučovania. Takže iba odporúčam :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Natália G.

chémia

je deutérium ťažká voda? áno alebo nie

Natália G.

Harmonické kmitanie

Dobrý večer, mohol by mi niekto vysvetliť tento príklad, nerozumiem postupu riešenia :) : Vypočítajte okamžitú hodnotu výchylky harmonického kmitania, ak je oscilátor popísaný rovnicou y = 8. sin (4πt) cm. Riešte pre časy t1 = 0,2 s a t2 = 0,4 s.

Natália G.

Kmitanie

akú frekvenciu má oscilátor ktorý urobil 20 kyvov za 16,36s? Ja som to vypočítal ako 20/16,36, z čoho mi vyšlo 1,22. Následne som použil vzorec f=1/T, z ktorého som vypočítal 0, 81s. Je to správne?