Katarína K.

Katarína K.

Katarína K.

Online English for everyone

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte!

Som učiteľkou angličtiny v jazykovej škole v španielsku kde aj žijem. Mám už vyše 5 rokov skúseností v tejto oblasti, či už vo forme súkromných alebo skupinových hodín. Preferujem aby prebiehali hodiny či doučovania čisto v anglickom jazyku, pretože verím že je to efektívnejšie a a účinejšie pre študenta ale samozrejme ak je požiadavka doučovaného/študenta iná, viem sa prispôsobiť.
Rada doučím angličtinu, či už začiatočníka, pokročilého, na maturitu, komisionálne skúšky alebo na pracovný pohovor. Mojim cieľom je odbúrať blok z rozprávania a zamerať hodiny vašim individuálnym potrebám a cieľom. Hodina prebieha v konverzačnej forme s cvičeniami podľa potreby, pričom sa dbá na gramatiku, správnu výslovnosť a obohacovanie slovnej zásoby.
Všetky materiály, s ktorými budeme pracovať poskytnem.
Doučovanie prebieha online cez Skype/Whatsapp.

Vyštudovala som bilingválne gymnázium a počas môjho štúdia na vysokej škole som rok študovala na zahraničnej univerzite, kde boli moje štúdiá v anglickom jazyku.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína K.

preklad textu

Dobrý deň, pomohol by mi niekto tento text preložiť do slovenčiny? Chcem ho využiť v bakalárkej práci ale chcem si byť istá že preklad je 100% ďakujem.