Zana N.

Zana N.

Odpovedá do 18 hodín, na 100% správ
100% 18 hod
Prijíma študentov

Zana N.

Prijíma študentov

Online lektorka francúzskeho jazyka - Parluj tak, že z teba bude každý Francúz paf!

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
Cena Od 20 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Patríš medzi nadšenkyne a nadšencov francúzskej kultúry?
Chceš aby tvoja francúzština znela viac prirodzene a autenticky?
Láka ťa preniknúť do tajov francúzskeho jazyka?

Ak hľadáš doučovanie ušité práve TEBE na mieru, potom si tu správne.
Na čo sa môžeš tešiť?

💫 Možnosť získať veľmi dobré základy na ďalšie štúdium francúzštiny
💫 Načerpanie motivácie a rôznych tipov na štúdium
💫 Osvojenie si základných gramatických javov a ich detailnejšie vysvetlenie
💫 Neustály príval novej slovnej zásoby
💫 Prístup k učebnici a všetkým doplnkovým materiálom
💫 Flexibilné presunutie hodiny

Počas úplne prvého free online stretnutia (väčšinou 30min) sa bližšie pozrieme na to, čo potrebuješ momentálne najviac zlepšiť a na čo by si sa chcel.a počas výuky zamerať. Prispôsobím sa tvojim časovým možnostiam. Môžeš si zvoliť medzi intenzívnou výukou (dĺžka hodiny v rozmezí 30min, 45min 1h, 2h týždenne atď.), alebo asynchrónnym učením, kedy ti do mailu pošlem materiály a zadanie na celý týždeň. Prácu si rozvrhneš podľa seba a na konci týždňa dostávaš opravu so spätnou väzbu. Pri učení kombinujem rôzne techniky, trénujeme výslovnosť, parlovanie, role-play, púšťam nahrávky a pracujeme s rôznymi materiálmi (učebnica, video, obrázky, pdf...).

Špecializujem sa na francúzštinu keďže som vyštudovala Francúzsku Filológiu na Masarykovej univerzite. Mám aj diplom Dalf C1, každopádne najvačšie skúsenosti som získala vo Francúzsku počas Magisterského štúdia v Lyone a využívaním jazyka v pracovnom prostredí, pracovala a stážovala som pre rôzne francúzske firmy. Veľmi obohacujúci bol aj môj pobyt na ostrove Réunion kde som pričuchla aj k úplne inej forme francúžstiny (créole :).

Doučujem ONLINE cez Zoom.

Možnosť zvýhodnenej ceny pri predplatení viacerých hodín.

Neváhaj mi napísať s prípadným dotazom. Budem sa tešiť!
Zana

PS: Pre rozšírenie slovnej zásoby z každodennej francúzštiny sleduj môj profil na instagrame @francais.familier. No a ak si chceš boostnuť francúzštinu počas 7 dní zdarma, prihlás sa do mojej novo vznikajúcej výzvy 'Voulez-vous parler avec moi ?'. Začíname 2 októbra 2023 :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Martin B.

Martin B.

Neoverená referencia

S francuzskym jazykom som zacal zo zvedavosti nieco nove sa naucit, nie z nejakej nutnosti, cize ako uplny zaciatocnik a zo zvedavosti sa stala zaluba. Zanin pristup k hodinam francuzstiny je obdivuhodny. Hodiny koncipuje tak aby vyhovovali mne a mojej urovni. Svojim ludskym pristupom, profesionalitou a trpezlivostou robi z francuzstiny zabavu. Nemusim pozerta na hodiny kedy uz konecne „zazvoni“ ako v skole. Hodiny so Zanou vrelo odporucam kazdemu.

Blogy (1)

Na francúzštinu efektívne - konkrétne tipy ako sa posunúť rýchlejšie na vysnenú úroveň

Učíš sa francúzštinu, ale nenapreduješ tak ako by si si prial*a? Chceš sa naučiť plynule rozprávať a možno nemáš partnera na rozhovor? Príde ti, že písanie slovíčok do zošita nemá žiadaný…