Martina J.

Martina J.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Martina J.

Prijíma študentov

Doučovanie angličitny (konverzácia, gramatika, business english) za skvelú cenu

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Martina Jurčíková, mám 21 rokov a som študentkou Molekulárnej biológie a biochémie organizmov v Prahe na Univerzite Karlovej . Ponúkam konverzácie a doučovanie gramatiky anglického jazyka, s ktorým mám praktické skúsenosti už od malička. Pravidelne navštevujem Erasmy v iných krajinách a som úspešný exam taker IELTS, s celkovým skórom 8, čo znamená C1. Som priateľský, zhovorčivý a pracovitý človek, ktorý nerád robí niečo na menej, než 100%. Cena je určená na 1 hodinu výučby.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 60 min

Referencie (15)

+ Pridať referenciu
Eliska P.

Eliska P.

1 odučená lekcia

Veľmi odporúčam. Dochvílna, pripravená na hodinu, úžasne trpezlivá a milá. Spoľahlivá osoba s neuveriteľne príjemnou osobnosťou.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne:)

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

S Maťkou som veľmi spokojný, na hodiny je absolutne pripravená, vždy sa na hodiny teším, žiadny stres, individuálny prístup, nemám nič čo by mi na hodinách prekážalo, vie sa časovo vždy prispôsobiť a čo je dôležité - dokáže človeku rozviazať jazyk :) takze odporúčam každému kto chce začať alebo sa zlepšovať v AJ.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!:)

Natália P.

Natália P.

Neoverená referencia

Maťka je skvelá lektorka, ktorá svojím milým a profesionálnym prístupom absolútne odbúrava môj stres rozprávať po anglicky. Témou, ktorú si pripraví vždy trafí klinec po hlavičke a je nesmierne zodpovedná. Určite odporúčam všetkými desiatimi. :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne:))

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

S Maťou máme hodiny už dlhšiu dobu a jednoznačne môžem odporučiť. Má veľký prehľad vo viacerých oblastiach, preto sa dá zamerať na každú potrebnú oblasť, ktorú práve potrebujem. Martinu som odporučil aj kamarátom, pričom sú taktiež veľmi spokojní. Určite odporúčam, má veľmi dobrý prístup k hodinám a vysokú úroveň angličtiny.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne:))

Ľubica P.

Ľubica P.

Neoverená referencia

S hodinami som veľmi spokojná, vládne pohoda a poriadne nasávanie informácií, ktoré vie Martinka dať, vysvetliť, poradiť. Hodiny sú nastavené podľa mojich predstáv a požiadaviek čo je naozaj veľká výhoda. Dohodnúť sa na termíne takisto nie je problém kedykoľvek. Za mňa TOP lektorka.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne 😊

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martina J.

Látkové množstvo

. Dobrý deň! Mohol by mi skontrolovať tento príklad? Ďakujem! Zo 60g dusičnanu strieborného pripravíme 4% vodný roztok. Koľko g tohto roztoku dostaneme? w(NaNO3)=4/100=0,04 m(NaNO3)=60 g m=? g w(NaNO3)=m(NaNO3)/m 0,04=60÷m/×m 0,04m=60/:0,04 m=1500 g Dostaneme 1500 g roztoku.