Martina J.

Martina J.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Martina J.

Accepts new students

Doučovanie angličitny (konverzácia, gramatika, business english) za skvelú cenu

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Volám sa Martina Jurčíková, mám 21 rokov a som študentkou Molekulárnej biológie a biochémie organizmov v Prahe na Univerzite Karlovej . Ponúkam konverzácie a doučovanie gramatiky anglického jazyka, s ktorým mám praktické skúsenosti už od malička. Pravidelne navštevujem Erasmy v iných krajinách a som úspešný exam taker IELTS, s celkovým skórom 8, čo znamená C1. Som priateľský, zhovorčivý a pracovitý človek, ktorý nerád robí niečo na menej, než 100%. Cena je určená na 1 hodinu výučby.

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 60 min

References (16)

+ add reference
Eliska P.

Eliska P.

1 lesson taught

Veľmi odporúčam. Dochvílna, pripravená na hodinu, úžasne trpezlivá a milá. Spoľahlivá osoba s neuveriteľne príjemnou osobnosťou.

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne:)

Simona B.

Simona B.

Unverified reference

Veľká spokojnosť za super cenu na hodinu. Veľmi trpezlivá, pohodová lektorka. Potrebovala som hlavne prekonať strach z rozprávania v angličtine a v tom mi určite pomohla. Okrem toho že sa bavíme v angličtine tak som bola nadšená aké zaujímavé témy vyberala. Človek sa teda obohatí nie len jazykovo ale aj rozšíri všeobecný rozhľad. Taktiež teda chválim dochvíľnosť a prispôsobenie sa voľnému času nám študentom. Vrele odporúčam!

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne!:))

Peter P.

Peter P.

Unverified reference

S Maťkou som veľmi spokojný, na hodiny je absolutne pripravená, vždy sa na hodiny teším, žiadny stres, individuálny prístup, nemám nič čo by mi na hodinách prekážalo, vie sa časovo vždy prispôsobiť a čo je dôležité - dokáže človeku rozviazať jazyk :) takze odporúčam každému kto chce začať alebo sa zlepšovať v AJ.

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne!:)

Natália P.

Natália P.

Unverified reference

Maťka je skvelá lektorka, ktorá svojím milým a profesionálnym prístupom absolútne odbúrava môj stres rozprávať po anglicky. Témou, ktorú si pripraví vždy trafí klinec po hlavičke a je nesmierne zodpovedná. Určite odporúčam všetkými desiatimi. :)

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne:))

Peter P.

Peter P.

Unverified reference

S Maťou máme hodiny už dlhšiu dobu a jednoznačne môžem odporučiť. Má veľký prehľad vo viacerých oblastiach, preto sa dá zamerať na každú potrebnú oblasť, ktorú práve potrebujem. Martinu som odporučil aj kamarátom, pričom sú taktiež veľmi spokojní. Určite odporúčam, má veľmi dobrý prístup k hodinám a vysokú úroveň angličtiny.

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne:))

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Martina J.

Látkové množstvo

. Dobrý deň! Mohol by mi skontrolovať tento príklad? Ďakujem! Zo 60g dusičnanu strieborného pripravíme 4% vodný roztok. Koľko g tohto roztoku dostaneme? w(NaNO3)=4/100=0,04 m(NaNO3)=60 g m=? g w(NaNO3)=m(NaNO3)/m 0,04=60÷m/×m 0,04m=60/:0,04 m=1500 g Dostaneme 1500 g roztoku.