Miroslava Č.

Miroslava Č.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Miroslava Č.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ukončila som štúdium na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach v odbore Organická chémia, samozrejme dokážem pomôcť aj s inými druhmi chémie keďže mám za sebou aj bakalársky aj magisterský stupeň. Momentálne som doktorandka na UPJŠ v odbore Organická chémia. Doučujem chémiu pre ZŠ, SŠ, VŠ a pomôžem aj s prípravou na prijímacie skúšky LF :)

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Zrozumiteľné vysvetlenie učiva z organickej aj anorganickej chémie. Kvalitná príprava na prijímacie skúšky a príjemný, trpezlivý a flexibilný prístup. Môžem len doporučiť :)

Monika K.

Monika K.

Neoverená referencia

Kvalitné, zrozumiteľné a jednoduché vysvetlenie akéhokoľvek učiva z chémie či z organickej alebo anorganickej. Príjemný, priateľský prístup. Ochota vysvetliť, poradiť, zrozumiteľne a ľahko. Kvalitná príprava na skúšky alebo na prijímačky na lekársku alebo veterinárnu fakultu. Aj pre ľudí čo sa z chémiou ešte nestreli. Vrelo doporučujem :) určite pomôže a kvalitne vysvetlí :)

Bianka H.

Bianka H.

Neoverená referencia

Ľahké a rýchle vysvetlenie akéhokoľvek učiva či už z organickej alebo anorganickej chémie.Priateľský prístup a takisto aj perfektná príprava záujemcov o štúdium na lekárskej fakulte,dokonca aj žiakov ktorí chémiu nemali od zakladnej školy. Určite sa na pani Mirku znova rada obrátim ak budem mať nejaký problém.

Adam L.

Adam L.

Neoverená referencia

Ľahké a stručné vysvetlenie chémie ako organickej tak aj anorganickej, flexibilita, rýchla odozva. Doporučujem.

Tamara

Tamara

Neoverená referencia

Rýchla odpoveď a naozaj veľká spoľahlivosť. Ak niekto naozaj potrebuje s chémiou, ktorá vie byť niekedy dosť problematická pomôcť, tak je určite na správnej adrese :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miroslava Č.

konfigurácia orbitálu 4s

Prečo má 3d orbitál Vanádu nižšiu energiu ako orbitál 4s? ..veď nemajú valenčné elektróny najvyššiu energiu?