Hannah N.

Hannah N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Hannah N.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny, francúzštiny, slovenčiny, matematiky a biológie v Bratislave za super cenu.

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Hannah, chodím na bilingválne Gymnázium Metodova. Už 10 rokov rozprávam plynulo po anglicky a žila som tri mesiace vo Francúzku, kde som získala mnoho schopností v komunikácii vo francúzskom jazyku. Okrem jazykov, mam rada aj prírodné vedy ako matematiku a biológiu, s ktorou vždy rada pomôžem. Najviac ma baví pracovať s deťmi a mam veľa trpezlivosti. Doučujem aj online, avšak viem aj osobne. Ak by ste mali zaujem o doucovanie, mi prosim napiste na email: hanka@janecek.me. Momentalne mam plny rozvrh a nedoucujem, zacnem znova od septembra 2024.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Katarina M.

Katarina M.

Neoverená referencia

Hanka mava pravidelne online hodiny anglictiny s nasim 8r synom. My sme velmi spokojni s jej pristupom a vedenim hodin- vzdy je perfektne pripravena, trpezliva a motivujuca. Najlepsie hodnotenie povedal vsak sam Kubko, ked zhodnotil, ze na hodinach s Hankou sa toho nauci viacej ako v skole ☺️. Urcite budeme nadalej radi pokracovat v doucovani ☺️.

Hugo H.

Hugo H.

Neoverená referencia

Hanka ma doučovala na písomky z matematiky keď som tomu nechápal, som veľmi spokojný s výsledkom, z písomiek som dostal jednotky a pochopil som učivu. Hanka je veľmi šikovná doučovateľka, ktorá je odhodlaná pomôcť ľudom niečo vysvetliť a má veľa trpezlivosti.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky