Lenka K.

Lenka K.

Odpovedá do 5 hodín, na 60% správ
60% 5 hod
Prijíma študentov

Lenka K.

Prijíma študentov

Angličtina zábavnou formou (Deti aj dospelí)

Cena Od 19 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Hello everyone!

Ahojte, volám sa Lenka od roku 2017 sa venujem profesionálnej výučbe anglického jazyka pre deti aj dospelých.

Vyštudovala som univerzitu v Anglicku, mám ŠTÁTNICU z anglického jazyka a TEFL Certifikát (180 hodín) čo je internacionálny certifikát pre učiteľov angličtiny. Okrem toho už 12 rokov žijem v zahraničí čiže angličtinu som používala a používam každodenne v praxi :)

'Ponúkam hodiny angličtiny ONLINE. Z pohodlia vášho domova.'

NIEČO VIAC O MNE:

Posledných 12 rokov žijem v zahraničí a angličtinu používam denne. Po skončení bilingválneho gymnázia som sa presťahovala do Anglicka, kde som žila 5 rokov. Počas tohto času som vyštudovala univerzitu a takisto som pracovala .

Po skončení školy som si začala plniť sen o cestovaní a spoznávaní rozličných kultúr. Dalších 5 rokov sa mojím dočasným domovom stali mnohé krajiny po celom svete ako napríklad Austrália, India, Thajsko, Tanzánia, Costa Rica a iné. Posledné 2 roky žijem v Južnej Amerike- Chile.

Angličinu som vyučovala v internacionálnej škôlke v Thajsku, v jazykovom centre pre rozličné vekové skupiny, v námorníckej akadémii v Chile (študenti od 17-24 rokov), v letných táboroch v Chile a takisto privátne 1-to-1 hodiny. Posledný rok a pol vyučujem hlavne online (študenti z Číny, Poľska a Slovenska) Mojimi najmladšími študentmi sú deti od 4 rokov a moja najstaršia študentka má 65 rokov. Za posledný rok som odučila viac ako 1200 online hodín.

Moje hodiny sú dynamické, zábavné a šité na mieru. Zameriavam sa hlavne na to aby sa moji študenti cítili uvoľnene a rozprávali čo najviac po anglicky. Rada vám poskytnem individuálny prístup a plán, ktorý by vám vyhovoval.

Cenník (1 študent):
30 minútová hodina 10 eur
45 minútová hodina 16 eur
55 minútová hodina 18 eur

Cenník (2 študenti):
30 minútová hodina 7 eur (2x7)
45 minútová hodina 12 eur (2x12)
55 minútová hodina 14 eur (2x 14)

Materiály by som vám posielala na váš email alebo dávala na Google Drive po každej hodine.

Pre viac informácii ma kontaktujte v správe.

Teším sa na vás!

Lenka

Typy lekcií

Štandardná lekcia

19 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Lenka Č.

Lenka Č.

Neoverená referencia

Lenka, je veľmi milá a skúsená učiteľka, ktorá učí veľmi dobrou metódou. Učí našu 14-ročnú dcéru a je s ňou veľmi spokojná, takisto aj my rodičia. Na hodiny je vždy pripravená s novými témami a jej snaha naučiť, je naozaj veľmi veľká a je to poznať aj na výsledkoch z učenia. Taktiež je veľmi ústretová a trpezlivá. Za jej prácu sme jej veľmi vďační.

Zuzana K.

Zuzana K.

Neoverená referencia

Lenka uci online nasho 6 rocneho syna Davidka. Davidko navstevoval kurz anglictiny asi od 2 rokov prezencne, nakolko nastala pandemia, aj kurz sa presunul do online prostredia. Bolo to pre neho velmi demotivujuce -6 deti na jednu ucitelku cez monitor. Rozhodli sme sa vyskusat sukromne hodiny s Lenkou a bolo to skvele rozhodnutie. Celych 45 minut je plnohodnotne vyuzitych. Hodiny su zabavne a Lenka je vzdy ukazkovo pripravena. Ide aktivita za aktivitou, zaroven sa prisposobuje tomu, co hodina prinasa. Je ochotna prisposobit hodiny podla nasich potrieb. Lenke naozaj zalezi, aby sa deti nieco naucili a ide jej to skvele. Jej hodiny predcili nase ocakavia a Davidko sa na ne vzdy tesi. Vdaka Lenka, ste uzasna!

Lucia P.

Lucia P.

Neoverená referencia

Na hodiny s Lenkou sa nase deti vzdy tesia. Bol to nas prvy pokus s anglictinou online a trochu som sa bala, ci obsedia, ale Lenka ich dokaze vzdy zaujat a zabavit, takze uplne bez problemov. Za prvych niekolko hodin sa naucili viac ako za rok anglictiny v skolke.

Martina Z.

Martina Z.

Neoverená referencia

Lenka ako učiteľka je skvelá,učí moju 5.5r dcéru a tá ju ma veľmi rada, teší sa na hodiny.Zo začiatku som sa obávala,čí moja dcéra zvládne online výučbu, ale hneď pri skúšobnej hodine som videla ako Lenka vie dieťa zaujať-všetko robí hravou formou,interaktívne, zábavne a zároveň profesionálne. U svojej dcéry vidím výrazne pokroky. Lenku určite odporúčam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lenka K.

Španielčina, Francúzština, Taliančina?

Dobrý deň, som študent a v ďalšom ročníku si môžeme vybrať nejaký románsky jazyk pre štúdium. V ponuke máme ŠPJ, FRJ a TAJ. Chcem sa vás opýtať ktorí z týchto jazykov je z pohľadu gramatiky najjednoduchší? Nezaujíma ma výslovnosť (pretože FJ má z nich asi najťažšiu, ale to mi nevadí), ani…