Liliana K.

Liliana K.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod

Liliana K.

Kvalitné a priateľské doučovanie matematiky a angličtiny v Bratislave :)

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Liliana Klimovská a mám 18 rokov, som milá, veselá a trpezlivá osoba, študovala som na jazykovom gymnáziu a maturujem z angličtiny na úrovni B2. Viem rozprávať plynulo po anglicky a tiež mám za sebou jazykový pobyt v britskom Cambridge. Denne komunikujem 80% času v angličtine.
Matematiku doučím hocikoho, spoločne prídeme na jednoduché riešenia akéhokoľvek príkladu. :) Súkromne som doučovala deti zo zš a študentov sš. Rozumiem si s veľmi dobre s deťmi a veľmi rada s nimi pracujem.
Doučovanie zakladám najmä na priateľskom a skutočne trpezlivom prístupe a uvoľnenej atmosfére. Snažím sa všetko vysvetliť na príkladoch a dávať rady a tipy. Stojím si za názorom, že najviac sa človek naučí praxou. Spolu zvládneme všetko. :)

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Liliana K.

Matematika

Dobrý večer, je tu niekto kto je ochotný vypočítať tieto dva príklady.. budem veľmi vďačná za každú pomoc .. pekný večer ... Vypočítajte sin, cos, tg najmenšieho vnútorného uhla v pravouhlom trojuholníku so stranami 3, 4, 5. Vypočítajte dĺžky strán pravouhlého trojuholníka ABC, kde c=32, α=79°

Liliana K.

Matika

Dobrý deň, vie mi niekto pomôcť ? goniometria 1.) tgx= odmocnina 3 2.) cotgx = - odmocnina 3/3 3.) to (-x + pí/6) = odmocnina 3 Ďakujem

Liliana K.

vyjadrenie neznámej zo vzorca

zo vzorca na výpočet obsahu lichobežníka vyjadri dĺžku základne a a výšky v

Liliana K.

Pravdepodobnosť

Ahojte, prosím potrebovala by som vypočítať jeden príklad. Vo vrecúšku sú lístky s číslami od 20 do 50. Aká je pravdepodobnosť, že vytiahnete číslo deliteľné tromi? a) 10/31 b) 3/10 c) 1/3 d) 1/2 Ďakujem!!