Miroslava S.

Miroslava S.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Prijíma študentov

Miroslava S.

Prijíma študentov

Doučovanie slovenčiny a dejepisu na prijímacie skúšky a úspešnú maturitu :)

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, som učiteľkou slovenčiny a dejepisu na základnej škole. Učím piaty rok a snažím sa, aby moje hodiny, boli nielen poučné, ale najmä zábavné a učivo jednoducho a kreatívne vysvetlené. Som ochotná doučovať deti základných, študentov stredných škôl, ale aj snaživých dospelých, ktorí potrebujú poradiť. Ak sa trápite s pravopisom, domácimi úlohami, ktorým nerozumiete alebo sa potrebujete pripraviť na rôzne prijímacie skúšky či maturitu, neváhajte ma kontaktovať a verím, že sa dohodneme. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Viera V.

Viera V.

Neoverená referencia

Pani Mirka doúčala môjho syna na prijímačky na 8.ročné gymnázium. Neviem, ako to Mirka robí, ale môj syn sa na hodiny tešil a čo viac, začal mať rád Slovenský jazyk. :)) Prijímačky sme úspešne zvládli a s Mirkou spolupracujeme aj naďalej, či už na doučovanie zo SJL, alebo dejepisu. Mirka je skvelá učiteľka, určite odporúčam!

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Mirka je výborná učiteľka slovenčiny a zároveň veľmi príjemný človek. Na hodiny s ňou sa vždy teším, čo je pre mňa pri učení veľmi dôležité. Motivuje ma to zlepšovať sa aj v dni, kedy sa mi do toho úplne nechce. Mirka dokáže aj zložité veci vysvetliť tak, aby som ich pochopil a následne vedel využiť. Pripravovala ma na prijímačky a hneď po prvej hodine som videl zlepšenie. Na hodiny je vždy pripravená a je ochotná sa flexibilne prispôsobiť mojím požiadavkám. Hodiny s ňou preto určite odporúčam :) Teo