Miroslava S.

Miroslava S.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Miroslava S.

Prijíma študentov

Doučovanie slovenčiny a dejepisu na prijímacie skúšky a úspešnú maturitu :)

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, som učiteľkou slovenčiny a dejepisu na základnej škole. Učím piaty rok a snažím sa, aby moje hodiny, boli nielen poučné, ale najmä zábavné a učivo jednoducho a kreatívne vysvetlené. Som ochotná doučovať deti základných, študentov stredných škôl, ale aj snaživých dospelých, ktorí potrebujú poradiť. Ak sa trápite s pravopisom, domácimi úlohami, ktorým nerozumiete alebo sa potrebujete pripraviť na rôzne prijímacie skúšky či maturitu, neváhajte ma kontaktovať a verím, že sa dohodneme. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Stanislava P.

Stanislava P.

Neoverená referencia

Pani Mirka je veľmi šikovná, flexibilná a ústretová doučovateľka. Dcéru pripravovala na monitor a prijímačky na SŠ, ktoré zvládla super. Vždy svedomito pripravená, aj materiály mala super pripravené. Vrelo odporúčam.

Viera V.

Viera V.

Neoverená referencia

Pani Mirka doúčala môjho syna na prijímačky na 8.ročné gymnázium. Neviem, ako to Mirka robí, ale môj syn sa na hodiny tešil a čo viac, začal mať rád Slovenský jazyk. :)) Prijímačky sme úspešne zvládli a s Mirkou spolupracujeme aj naďalej, či už na doučovanie zo SJL, alebo dejepisu. Mirka je skvelá učiteľka, určite odporúčam!

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Mirka je výborná učiteľka slovenčiny a zároveň veľmi príjemný človek. Na hodiny s ňou sa vždy teším, čo je pre mňa pri učení veľmi dôležité. Motivuje ma to zlepšovať sa aj v dni, kedy sa mi do toho úplne nechce. Mirka dokáže aj zložité veci vysvetliť tak, aby som ich pochopil a následne vedel využiť. Pripravovala ma na prijímačky a hneď po prvej hodine som videl zlepšenie. Na hodiny je vždy pripravená a je ochotná sa flexibilne prispôsobiť mojím požiadavkám. Hodiny s ňou preto určite odporúčam :) Teo