Viktória T.

Viktória T.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Viktória T.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Profesionálne online doučovanie francúzskeho a anglického jazyka

  • Doučuje aj online
  • Od  22 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 22 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,

mám pár voľných miest, a preto rada pomôžem s doučovaním angličtiny alebo francúzštiny novým študentom :) Neváhajte mi napísať a dohodneme skúšobnú lekciu! :)

Trošku o mne:
Venujem sa jazykom vyše 14 rokov. Doučujem dospelých, študentov stredných škôl, pomáham s prípravou na certifikát a maturitu, s niektorými študentmi máme čisto konverzačné hodiny (business English) a taktiež vyhotovujem preklady, tlmočím alebo viem pomôcť s motivačným listom v cieľovom jazyku. Ku každému študentovi volím individuálny prístup, na prvej (skúšobnej) hodine si nastavíme plán a dohodneme sa podľa očakávaní a cieľa.

Hodiny rada vediem v cudzom jazyku, po dohode so študentom :)

Oba jazyky som sa naučila počas štúdií v zahraničí. Francúzsky jazyk som vyštudovala v Paríži, kedy som žila vo francúzskej rodine a detailne spoznala aj kultúru. V Anglicku som vyštudovala prekladateľstvo a tlmočníctvo anglického a francúzskeho jazyka, počas ktorého som stihla Erasmus pobyt v obľúbenom Francúzsku. Počas strednej školy som žila rok v americkej rodine a ukončila strednú školu v Michigane, USA.


Teším sa na naše lekcie! :)

Viki

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

22 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lívia U.

Lívia U.

Neoverená referencia

Viki je veľmi dobrá doučovateľka, ktorá mi pomohla zlepšiť slovnú zásobu ako aj schopnosť komunikovať v anglickom jazyku. Vďaka jej priateľskému prístupu sa na každú lekciu veľmi teším a odporúčam jej hodiny všetkým, ktorí sa chcú zdokonaliť v cudzom jazyku a zároveň sa niečo nové naučiť.

Lenka H.

Lenka H.

Neoverená referencia

Viki je velmi super mila a prijemna doucovatelka. Hodiny francuzstiny s nou boli pohodove a zaroven som sa vela naucila. Hodiny boli nastavene podla toho co som sa chcela a potrebovala ucit (ci gramatiku alebo len konverzaciu), Viki bola vzdy ochotna hodiny upravit podla mojej vole. Urcite odporucam!

Odpoveď doučovatela:

Dakujem Lenka :))