Samuel K.

Samuel K.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Samuel K.

Doučovanie Matematiky základnej a strednej školy (2. a 3. stupňa)

Cena Od 10 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

INFORMÁCIE O MNE:
Ahojte, volám sa Samo a som študentom Masarykovej Univerzity v Brne, kde prvý rok študujem v odbore Obecná matematika. Na strednú školu som chodil na Gymnázium Grösslingová v Bratislave (Gamča), kde som bol tiež v odbore so zameraním na matematiku.

Matematika je mojou vášňou a počas môjho štúdia som si k nej vybudoval pozitívny vzťah. Chápem však, že nie každý zdieľa moje pocity a pre mnohých dokonca predstavuje v škole najväčší problém. Ak už vnímate matematiku akokoľvek, ak v nej máte nedostatky, verím že som vám schopný pomôcť. Počas základnej a strednej školy som bežne pomáhal mojim spolužiakom a spolužiačkám s učivami matematiky a ešte naďalej príležitostne doučujem svoju blízku rodinu, čiže s doučovaním a objasňovaním matematiky mám skúsenosti.

INFORMÁCIE O DOUČOVANÍ
Doučim matematiku 2. stupňa základnej školy a strednej školy(vrátane 8 a 4 ročných gymnázií). Toto vyučovanie by prebiehalo v okolí obce Ivanka pri Dunaji, prípadne v Bratislave osobnou formou, keďže podľa môjho názoru, online priestor neposkytuje ideálne prostredie na efektívne vstrebávanie vedomostí a ani na ich odovzdávanie. Som otvorený doučovaniu u Vás doma alebo na inom dopredu dohodnutom mieste(pričom dané miesto by malo byť dohodnuté aspoň 24 hodín pred začiatkom doučovania). Čo sa týka časovej dostupnosti, voľný som zvyčajne vo štvrtky poobede a piatky, soboty a nedele celý deň.

Za svoje služby si pýtam 10€/hodinu. Samotná dĺžka doučovania nie je vopred fixná ani presne dohodnutá, ale je priebežne nastavená k potrebám študenta. Jedinou podmienkou je, že musí trvať mininálne jednu hodinu.

Taktiež by bolo ideálne mi vopred pred doučovaním napísať, s ktorou témou žiak potrebuje pomôcť, prípadne, akú tému aktuálne preberajú v škole, aby som sa vedel vopred pripraviť. Toto však nie je nutné a nie je to podmienkou pre doučovanie(aj keď by to jeho chod uľahčilo).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel K.

matemati

Dobrý deň chcem sa opýtať či to mám dobre. ĎAKUJEM