Ivana B. Overená identita

Ivana B.

Odpovedá do 15 hodín, na 80% správ
80% 15 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Ivana B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Get fluent in English fast! 🤩 + Príprava zo slovenčiny na monitor!

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  7 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 7 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj!
Som študentka učiteľstva angličtiny a slovenčiny, a certifikovaná učiteľka angličtiny ako cudzieho jazyka (TEFL Level 5) so schopnosťami na úrovni native speakera.
Doučujem oba jazyky už vyše 7 rokov, a to aj prostredníctvom súkromnej činnosti, aj v jazykových školách a krúžkoch. Angličtina je moja vášeň od detstva a vždy sa i ja sama rada posúvam ďalej spoznávaním tohto jazyka, a robí mi veľkú radosť podávať ďalej to, čo viem.

Som zástancom názoru, že základom angličtiny je konverzácia, preto prioritou na mojich hodinách je rozprávanie :) Rozprávanie o tom, čo baví a zaujíma TEBA. Každá hodina je prispôsobená tvojmu štýlu učenia, tvojim záujmom a schopnostiam. Mám vo svojej zbierke mnoho rôznych materiálov na učenie, ktoré si starostlivo pred každou hodinou pripravujem individuálne pre teba.

Rada ti teda pomôžem so zlepšením tvojich jazykových schopností pred maturitou, prijímačkami, ako doučovanie popri škole, či naopak dosiahnuť vyššiu úroveň. Doučujem deti, školákov, aj dospelých, a to od úplných základov až po tých najpokročilejších. Momentálne doučujem len online.

Doučujem tiež slovenčinu, a to či už ako prípravu na monitor alebo maturitu, alebo ako pomoc s preberaným učivom v škole. Ponúkam aj hodiny slovenčiny pre cudzincov, najmä na precvičenie konverzácie a vysvetlenie konkrétnej teórie.

Teším sa na tvoju správu a hodiny s tebou! Som si istá, že spolu nájdeme cestu, ktorá ťa bude baviť :)

Po dohode som ochotná sa dohodnúť aj na víkendovej lekcii, prosím, napíšte mi správu.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia pre tých, ktorí majú záujem o dlhodobejšie doučovanie so mnou, a to či už zo slovenčiny, alebo z angličtiny (vrátane konverzácie). Vysvetlíme si systém, preberieme tvoje ciele a predstavu, možno vyskúšame pár krátkych cvičení, aby si videl, ako doučovanie so mnou prebieha.

Zadarmo / 30 min
Slovenčina - príprava na monitor

Doučovanie pre ôsmakov/deviatakov, ktorí sa pripravujú na monitor alebo prijímačky zo slovenčiny. Prejdeme si buď konkrétny test (samozrejme s vysvetlením toho, čo robí problémy), alebo sa pozrieme na tú tému, ktorú si žiak určí.

10 € / 60 min
Angličtina - konverzácia

Hodina zameraná na rozprávanie v angličtine, s možnou doplnkovou úlohou napríklad na čítanie, výslovnosť, alebo konkrétnu slovnú zásobu. Vhodné pre všetky úrovne, prispôsobím tomu typ našej debaty - či už si začiatočník, alebo si chceš len zlepšiť svoje rozprávacie schopnosti a potrebuješ trochu 'rozviazať jazyk'.

10 € / 60 min
Angličtina - štandardná lekcia

Doučovanie angličtiny podľa vašej konkrétnej predstavy - zameranie na gramatiku, slovnú zásobu, čítanie s porozumením, t.j. cvičenia plus vysvetlenie. Vhodné pre všetky úrovne.

12 € / 60 min
Slovenčina - doučovanie (stredoškoláci)

Ak si stredoškolák, ktorý potrebuje pomoc s látkou, či konkrétnou úlohou (hoci aj jednorázovo), toto je lekcia pre teba. Rada ti pomôžem s akýmkoľvek problémom, či dovysvetľujem učivo, ktorému nerozumieš.

11 € / 60 min
Slovenčina - doučovanie (ZŠ)

Doučovanie pre mladších žiakov ZŠ, pomoc s domácimi úlohami, dovysvetľovanie učiva.

7 € / 45 min

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ivana B.

Pomlčka alebo spojovník

Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu. V prípade písania dátumu je správny zápis 2023-03-10 alebo 2023 - 03 - 10 Vopred ďakujem za odpoveď, ochotu a čas :)

Ivana B.

Minulé časy

Mohol by mi prosím vás niekto pomôcť s týmto cvičením?