Ľudmila B.

Ľudmila B.

Odpovedá do 19 hodín, na 57% správ
57% 19 hod

Ľudmila B.

Príjemné doučovanie a to najmä anglického a slovenského jazyka!

Cena Od 10 €

Popis

Ahojte!

Moje meno je Ľudmila a som študentkou učiteľstva pre primárne vzdelávanie. Minulý rok som úspešne vyštudovala v odbore predškolská a elementárna pedagogika na Univerzite v Ružomberku. Štúdiom na bilingválnom gymnáziu, ale aj štúdiom a dlhším pobytom v zahraničí počas vysokej školy, som získala úroveň C1 v anglickom jazyku. Jazyky sú mojou vášňou a okrem anglického jazyka ponúkam aj doučovanie slovenského jazyka a na základnej škole aj nemeckého (nakoľko som z nemeckého jazyka zmaturovala a dosiahla úroveň B1).

Už vyše 7 rokov aktívne pôsobím ako animátorka - dobrovoľníčka, čo zahŕňa najmä rôznorodú prácu s deťmi vo veku základnej, ale aj strednej školy. Vyučovanie a zároveň práca s deťmi a mladými je mojou veľkou vášňou a na hodiny sa sama veľmi teším a beriem ich veľmi zodpovedne. Moje lekcie sú vedené ľahkým a zábavným štýlom, ktorí však naučí všetko, čo je treba!

Keďže som dennou študentkou na Univerzite v Ružomberku, väčšinu týždňa trávim práve tam. Každý víkend vrátane piatku sa ale nachádzam v Košiciach, kde som takisto k dispozícii! Samozrejme mi nerobí problém ani online výučba :)

Teším sa na Vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min