David J. Overená identita

David J.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

David J.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Matematika a Informatika: Vaša cesta k úspechu!

  • 9 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Či už učitel vysvetľuje príliš rýchlo, vymeškal si učivo, alebo si len potrebuješ objasniť a dovysvetliť preberané látky, neváhaj a ozvi sa mi.

Objav so mnou tajomstvo matematiky a informatiky, a zdokonaľ svoje schopnosti prostredníctvom individuálneho doučovania. S osobným prístupom a odbornou podporou Ti pomôžem dosiahnuť Tvoje ciele.

Volám sa David a ako študent 3. ročníka FIIT STU potrebujem ovládať tieto obory a viem, že spoločne nám matematika a informatika pôjde jednoducho.

Ponúkam hlavne doučovanie matematiky pre žiakov základných, stredných a aj vysokých škôl. Okrem toho tiež poskytujem doučovanie z programovacieho jazyka Python. Napíš mi kľudne ale aj s požiadavkami na doučovanie v iných oblastiach informatiky, ako sú Excel, Java, LaTex, Databázy, Wordpress, R language alebo Enterprise Architect, či iné.

S mojím širokým spektrom znalostí a skúseností Ti pomôžem prekonať akékoľvek prekážky na Tvojej ceste k úspechu.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Táto lekcia je príležitosťou na online stretnutie, kde spolu preskúmame vaše ciele a potreby. Pripravte sa na vzrušujúcu cestu objavovania vedomostí!

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

18 € / 55 min
Dvojhodinová lekcia

Zvoľte si tento výhodnejší typ, kde s dlhšou lekciou máte viac času na hlbšie pochopenie a precvičovanie nových poznatkov.

32 € / 120 min

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

David J.

Matematika úloha

Dve ozubené kolesá zapadajú navzájom do seba. Väčšie má 36 zubov, menšie 20 zubov. Koľkokrát sa otočí menšie koleso, aby do seba zapadli opäť tie isté zuby ako na začiatku? Ďakujem za vysvetlenie.

David J.

matematika

Dobrý deň chcem sa opýtať či to mám dobre Ďakujem

David J.

matematika

Dobrý deň chcem vás poprosiť či by ste mi nepozreli či to mám dobre Ďakujem za ochotu Odpoveď vnútorný uhol 115,vonkajší uhol 245