Ján V.

Ján V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Ján V.

Prijíma študentov

.

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň!

Som absolventom bakalárskeho štúdijného odboru matematika a magisterského študijného odboru pravdepodobnosť a matematická štatistika na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského. Ďalej pokračujem v doktorandskom štúdiu aplikovanej matematiky na rovnakej fakulte. S doučovaním mam skúsenosti a myslím si, že som bol aj úspešný. Matematika ma naozaj baví a preto by som rád niekomu pomohol pri osvojovaní zručností z tohto predmetu a podelil sa o svoje vedomosti.

Teším sa na vás!

Vysokoškolskú matematiku doučujem po bližšej vzájomnej dohode.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Margita D.

Margita D.

Neoverená referencia

Janko doučuje môjho syna piataka pol roka, zlepšil sa v matematike a slovenskom jazyku o 2 stupne. Teší sa na každé doučovanie.

Elena M.

Elena M.

Neoverená referencia

Doučovatela môžem len odporučiť. ..absolvovali sme už dve hodiny a dcéra a jasno. ..tak uvidíme aké budú výsledky v škole

Zodpovedané otázky (80)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján V.

Potrebovala by som si overiť, či je výpočet tohto príkladu správny

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je zápis určitého integrálu a následný výpočet správny podľa danej funkcie na danom intervale.

Ján V.

Určenie intervalov monotónnosti

Dobrý deň, potreboval by som pomôcť s určením definičného oboru a intervalov monotónnosti pre funkciu na fotke. Vopred ďakujem.

Ján V.

Kolko rokov má?

Dobry den, poprosim o vysvetlenie postupu riesenia, dakujem: Katka má dnes narodeniny. Zistila, že o tri roky bude dvakrát staršia ako bola pred siedmymi rokmi. Koľko rokov má dnes Katka?

Ján V.

Potrebovala by som pomôcť s jedným príkladom, konkrétne výpočtom všetkých existujúcich asymptot a definičného oboru tejto rovnice

f (x) = x^2/(x^2+ 4) (inak sa mi to nedalo zapísať) + graf funkcie prikladám ako obrázok - výpočet definičného oboru a všetkých existujúcich asymptot

Ján V.

Dôkazové úlohy

Dobrý deň, potreboval by som poradiť s touto úlohou v prílohe. Nie som si istý, že bude správne, keď začnem riešiť príklad sporom. Vopred ďakujem za rady.