Zuzana H.

Zuzana H.

Odpovedá do 7 hodín, na 70% správ
70% 7 hod

Zuzana H.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, som učiteľka anglického jazyka. Uprednostňujem súkromné hodiny a hodiny cez skype, nakoľko kontakt s jednotlivcom a nárast vedomostí je neporovnateľný. Mám za sebou pobyt v Anglicku i v USA, učila som v škole, jazykovke, v rôznych kurzoch i pre Ministerstvo obrany.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Barbora

Barbora

Neoverená referencia

S doučovaním angličtiny som nad mieru spokojná. Oceňujem nielen spôsob výučby a časovú flexibilitu ale najmä to, aký má Zuzka osobitý prístup ku každému študentovi. Vie hodinu ,,ušiť,, presne na mieru. Vedie ma k učivu tak,aby som z neho nezažívala stres. Angličtina sa pre mňa stáva čoraz zaujímavejšou. Zuzka je ochotná a spoľahlivá doučovateľka z množstvom pedagogických skúseností.

Veronika M.

Veronika M.

Neoverená referencia

Najlepsia doučovatelka akú som mala . a tp som metusila ze doucovanie cez skype to moze byt take super. Pripravovala ma na maturitu . velmi som spokojna je velmi mila a za 3 mesiace ma naucila viac ako moja profesorka na skole . velmi pekne jej dakujem a urcite vsetkym odporucam . ☺ -

Peter F.

Peter F.

Neoverená referencia

Zuzka doučuje môjho syna anglinu cez SKYPE, syn si to nevie vynachváliť a chváli aj učiteľku Zuzku, každá hodina mu rýchlo ubehla, veľa sa naučí a to príjemným spôsobom. Dávame veľkú jednotku s hviezdičkou pre Zuzku učiteľku.

Simona M.

Simona M.

Neoverená referencia

som veľmi spokojná so spôsobom akým ma vedie pri výučbe angl. jazyka Zuzka. Motivuje ma, povzbudzuje, vidno že má pedagogické schopnosti a skúsenosti. Strácam neistotu a mám z učenia pri nej radosť a nie stres. Pracuje profesionálne, spoľahlivo... Učenie cez skype je super...Zuzana M.

Danica D.

Danica D.

Neoverená referencia

Veľmi príjemná komunikácia, praktický prístup k výučbe jazyka, bohaté skúsenosti, super mnemotechnické pomôcky. Spoľahlivá, svedomitá.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana H.

Pomoc s úlohou z angličtiny

Prosím pomôcť s úlohou z angličtiny, ďakujem.