Patrik S.

Patrik S.

Odpovedá v priemere do 2 hodín.
2 hod

Patrik S.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študent VUT (Vysoké učení technické) v Brne, predtým som študoval na Gymnáziu v Považskej Bystrici. Mám rád chémiu, ktorou sa chcem v budúcnosti aj živiť a chcel by som ju podať pre záujemcov "ľudským" spôsobom :). Zúčastňujem sa chem. olympiád od ZŠ, čiže môžem pomôcť aj pripraviť na olympiádu kategória D. Tým, ktorým chémia nejde samozrejme pomôžem od základov a prispôsobím sa ich tempu :). Z maturitnej skúšky som bol ohodnotený ako výborný.
Ruský jazyk sa učím 10 rokov, dokážem plynule hovoriť s rusky hovoriacimi osobami, začiatočníkom môžem pomôcť s azbukou, gramatikou a slovnou zásobou, mierne pokročilým s konverzáciou. Absolvoval som aj jazykový pobyt v Moskve :).
Fyzika ma zaujímala od ZŠ, dokážem podať základy pre ZŠ (maturitná skúška - 1).
Na úrovni ZŠ dokážem pomôcť aj s matematikou a slovenským jazykom.
Teším sa na spoluprácu priatelia :)

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Dávid K.

Dávid K.

Neoverená referencia

Skvelé doučovania, plnohodnotný výklad, vždy v dobrej nálade... Jeho doučovania mi veľmi pomohli, odvtedy, keď som s ním začal mávať hodiny som nemal inú známku ako 1.

Simona J.

Simona J.

Neoverená referencia

Doučovania s Patrikom mi veľmi pomohli a pripravili ma na opravnú maturitnú skúšku. Pred našim prvým doučovaním som nevedela doslova nič a teraz sú moje vedomosti zo SJ na omnoho vyššej úrovni. Odporúčam po všetkých stránkach. :)

Filip B.

Filip B.

Neoverená referencia

Vrelo odporucam Patrika ako doucovatela. Stravil u mna tyzden kde mi velmi pomohol s rustinou. Prvy den som nevedel ani slovko. Progres vdaka Patrikovi bol viditelny uz z dna na den. Posledny den sme uz mohli pomaly konverzovat o jednoduchych temach. Je velmi trpezlivy a zodpovedny. :)

Veronika H.

Veronika H.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojná! Dokáže sa prispôsobiť, vysvetlí všetko jednoducho a zrozumiteľne.

Michaela B.

Michaela B.

Neoverená referencia

Patrik je veľmi zodpovedný a šikovný študent, vždy ochotný, nápomocný a pripravený na akúkoľvek otázku. Má veľmi ľudské, príjemné vysvetľovanie a vystupovanie, ktorému určite pochopíte. Vie povzbudiť, motivovať a hlavne výborne naučiť! :) Ďakujeme Patrik

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Patrik S.

Rozdelenie a porovnanie uhlov

vysvetlite ostrý uhol, pravý uhol, tupý uhol a priamy uhol