Vladyslav K.

Vladyslav K.

Odpovedá do 4 hodín, na 90% správ
90% 4 hod

Vladyslav K.

Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam doučovanie angličtiny, nemčiny, ruštiny alebo ukrajinčiny. Doučujem cez Skype.
Volám sa Vladislav (podľa našej ukrajinskej verzie toto meno znie "Vladyslav"). Študujem na Národnej Pedagogickej Univerzite v Černigove (Ukrajina) odbor učiteľstvo angličtiny a ukrajinčiny (magisterské štúdium). Predtým som študoval na Južnej Ukrajinskej Pedagogickej Univerzite v Odese odbor prekladateľstvo a tlmočníctvo (anglický jazyk a nemecký jazyk, bakalárske štúdium). V oblasti výučby jazykov mám mnohoročné skúsenosti, keďže v súčasnosti pracujem ako súkromný učiteľ angličtiny, a predtým som pracoval ako učiteľ angličtiny a nemčiny na Základnej škole v Černigove. Mám taktiež skúsenosti s prekladaním textov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Viera M.

Viera M.

Neoverená referencia

Vlad je skvelý a flexibilný učiteľ, ktorý vie motivovať študentov, je veľmi trpezlivý a ochotný pomôcť pri akejkoľvek otázke ohľadom angličtiny. Keď sa s ním rozprávate, máte pocit, že je rodený hovoriaci, pretože jeho angličtina je úplne skvelá, s americkým akcentom. Vrelo odporúčam pre každého, kto sa chce efektívne naučiť angličtinu za pozoruhodne rýchly čas.

Peter R.

Peter R.

Neoverená referencia

Ak mozem ohodnotit Vladyslava, tak by som ho opisal ako spolahliveho, trpezliveho ucitela, ktoreho cielom je naucit ziaka. Jeho vyhodou je flexibilnost. Mna za kratku dobu naucil dost vela a odvazim sa ho odporucit kazdemu kto potrebuje naucit alebo doucit.

Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

Vlady ma skvely pristup k studentovi, vzdy je pripraveny, zatial som velmi spokojna. :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky