Kristína F.

Mgr. Kristína F.

Responds within 12 hrs, to 50% of messages
50% 12 hr

Kristína F.

Price From 15 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types Answered questions

Description

Dobrý deň,
som pracujúca učiteľka, ktorá pôsobí na základnej škole a ponúkam dlhodobé alebo krátkodobé doučovanie predmetov slovenský jazyk a dejepis. Samozrejme, patrí sem príprava na hodiny, príprava na monitor, príprava na písomnú a ústnu maturitnú skúšku a doučovanie žiakov s poruchami učenia sa.
Aktívne doučujem už takmer štyri roky a vždy som mala len pozitívne odozvy u svojich študentov. Pri doučovaní využívam odbornú literatúru a vlastné pracovné listy. Tieto pracovné listy som si vytvorila podľa vzoru rôznych alternatívnych škôl a zameriavam sa v nich na rozvíjanie čítania s porozumením, precvičovanie preberanej látky a schopnosť pracovať s textom.
Keďže som si v tomto období dokončila špecializáciu v odbore špeciálnej pedagogiky (pedagogika detí psychosociálne narušených), doučujem aj deti s poruchami učenia, správania sa a Aspergerovým syndrómom.
V prípade záujmu o moje hodiny, veľmi rada poskytnem aj písomné hodnotenie od rodičov detí, ktoré som už doučovala. Veľmi sa teším na záujme z Vašej strany.
S pozdravom Kristína.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions