Dominika K.

Dominika K.

Responds within 38 hrs, to 90% of messages
90% 38 hr
Accepts new students

Dominika K.

Accepts new students

Angličtina rôznymi spôbmi

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description References

Description

Ahojte! :)

Volám sa Dominika a momentálne študujem v Lisabone na fakulte výtvarných umení. Na strednú školu som chodila na Bilingválne gymnázium Milana Hodžu v Sučanoch, kde som využila som možnosť spraviť si štátnu skúšku z anglického jazyka základnú a odbornú ako aj IELTS certifikát. Moje znalosti z angličtiny som využívala v praxi, keď som žila v Anglicku, kde som zároveň študovala a získala C2 certifikát, a keď som žila v USA. Počas môjho štúdia na VŠMÚ v Bratislave som pracovala v jazykovej škole, kde využívali priamu ale aj Callanovu metódu a vďaka tomu mám skúsenosti s viacerými druhmi výučby. :)

Výučbe angličtiny sa stále venujem práve preto, lebo mi to do života prinesie vždy nových a zaujímavých ľudí. Budem sa teda tešiť, keď sa mi ozvete a niečo nové sa spolu naučíme! :)

References (1)

+ add reference
Kamila H.

Kamila H.

Unverified reference

Veľmi milá, šikovná pozitívne naladená doučovateľka. Prijemne sa mi s Dominikou komunikovalo(ako na hodinách tak aj cez doučma), vždy bola otvorená každej téme. Pripravenosť na hodiny bola skvelá, naučí ťa presne to čo potrebuješ, prispôsobí sa tvojim vlastným požiadavkám, prinesie všetky materiály. Dominika ma naozaj posunula za krátky čas, stručne a jasne dokáže vysvetliť učivo aby zostal čas aj na komunikáciu. Určite vrelo odporúčam. Kamila