Dagmar J.

Dagmar J.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Dagmar J.

Accepts new students

Doučovanie slovenského jazyka a literatúry

Price From 14 €/hr
Description Lesson types References Answered questions

Description

Doučujem slovenský jazyk a literatúru. Príprava študentov na prijímacie skúšky na stredné a vysoké školy. Výučba slovenského jazyka cudzojazyčných študentov. Korektúra textov.
Mám 30-ročné skúsenosti s doučovaním študentov. Doučujem taktiež online.
Cena po konzultácii .

Lesson types

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

References (18)

+ add reference
Denisa J.

Denisa J.

Unverified reference

Pani Jurášková doučovala nášho syna Dominika skoro dva roky a veľmi pekne jej chcem touto cestou poďakovať. Viem, že nie vždy to bolo jednoduché, ale pani učiteľka bola vždy ochotná a trpezlivo synovi všetko vysvetliť, pokiaľ to syn nepochopil. Vždy sa nám aj časovo prispôsobila a informovala ma o synovych výsledkoch. Boli sme s pani učiteľkou Jurášková veľmi spokojní a môžeme ju len a len odporučiť. Vďaka nej syn spravil prijímačky na stredné školy. Ešte raz vďaka 😘

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne a prajem Dominikovi veľa úspechov vo svete športu aj v škole.

Yuliya B.

Yuliya B.

Unverified reference

Pani ucitelka doucuje mojho syna uz druhy rok . Som uplne spokojna (syn tiez). Velmi zodpovedna a profesionalna. V skole syn zo SJ dostava uz len 1 a 2, Vrelo odporucam pani ucitelku Dagmar J.

Tutor's answer:

Ďakujem pekne. S Vaším synom sa tiež dobre pracovalo, seriózny a svedomitý žiak.

Martina

Martina

Unverified reference

S p. doučovateľka Jurasukovou, ktorá pripravovala moju dcéru na monitor zo SJL som bola nesmierne spokojná. Taktiež dcéra si pochvaľoval jej ľudský, profesionálny a pokojný prístup. Vždy jej ochotne vysvetlila, čo potrebovala. Vďaka pani učiteľke na základe predbežných výsledkov dcéra zvládla monitor na 100 %. ĎAKUJEME!

Andrei S.

Andrei S.

Unverified reference

Prišiel som na Slovensko, a bolo mi ťažko komunikovať po slovensky. Potreboval som však ten jazyk lebo teraz už tu žijem. Študujem slovenčinu skoro rok, a už teraz každý test, ktorý píšem, je potenciálny Monitor na 90-100%. Som si istý, že zvládnem napísať skúšky a budem mať dobré výsledky. Ďakujem pani Dagmar.

Marcela S.

Marcela S.

Unverified reference

Pani Dagmar naozaj odporúčam ako doučovateľku Sj. Dcéra spravila celoročné preskúšanie zo Sj na gymnáziu na jednotku. Dúfame, že nám pomôže aj v ďalšom roku. Pani Dagmar sme veľmi vďační za pomoc a za veľmi profesionálny a aj ľudský prístup. Má trpezlivosť a učivo pokojne a pekne vysvetlí. Pomohla dcére prekonať nechuť k učeniu Sj, motivovať ju a to iste vďaka svojim skúsenostiam. Ešte raz veˇmi pekne ďakujeme. :)

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne. Držím dcére prsty pri ďalšom získavaní nových poznatkov. Veľmi sa teším z úspechu.

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Dagmar J.

poezia/proza

Dobry den. Prosim, vedeli by ste mi poradiť poéziu/prózu na Hviezdoslavov Kubín pre V. kategoriu (VŠ) ? Ďakujem.

Dagmar J.

Próza

Dobrý deň ! Poradili by ste mi prosím nejakú spirituálnu/duchovnú prózu vhodnú na recitáciu, prípadne niečo z katolíckej moderny ? Alebo nejaký pekný príbeh, ktorý sa dá dobre zarecitovať. Hľadám celý deň, ale márne :(