Author's photo
Anonymný autor
slovenský jazyk - zš

Ja-rozpravanie

V škole sa tesne pred polrokom objavili dvaja noví žiaci. Jeden štvrták, druhý siedmak. Presťahovali sa do malého stredoslovenského mestečka kvôli starému otcovi, ktorý zostal zo dňa na deň úplne sám. V novom školskom prostredí si zvykli veľmi rýchlo. Už o niekoľko dní mali nových kamarátov, s ktorými ich spájali spoločné záujmy. Chlapci totiž aktívne hrali volejbal. A práve táto základná škola sa venuje trénovaniu mladých športových talentov.
Poprosila by som vás o tento príbeh prepísať a použit v príbehu ja-rozprávanie. Dakujem

1 odpoveď
Bolo to tesne pred polrokom, keď sa v našej škole objavili dvaja noví žiaci. Jeden z nich bol štvrták a druhý siedmak. Všetci sme sa dozvedeli, že sa presťahovali do nášho malého stredoslovenského mestečka kvôli starému otcovi, ktorý zostal sám.

No napriek tomu, že všetko bolo nové a neznáme, chlapci si zvykli veľmi rýchlo. Už o niekoľko dní sme si užívali spoločné aktivity a mali sme nových kamarátov. Zaujímalo nás, že obaja chlapci hrali volejbal a boli veľmi aktívni.

A práve táto základná škola sa zameriava na trénovanie mladých športových talentov, takže sme sa netrpezlivo tešili na to, čo nás ešte čaká. Vôbec sme netušili, že noví chlapci by nás mohli niečo naučiť.

Napokon sa však stalo práve to. Noví kamaráti nám ukázali svoje volejbalové zručnosti a my sme sa od nich veľa naučili. Bolo to fantastické a prežívali sme to spolu. Časom sme sa stali naozaj blízkymi priateľmi a volejbal bol našou spoločnou záľubou.

Teraz sa spolu pripravujeme na turnaje a trénujeme, ako nikdy predtým. Som veľmi šťastný, že som stretol týchto úžasných chlapcov a, že s nimi môžem prežiť toľko zábavy a adrenalínu. To je to, čo robí školu skutočne špeciálnou a unikátnou.