Author's photo
Natália P.
matematika

Dobrý deň, vie mi niekto s týmto pomôcť?

Prílohy:
Question image
1 odpoveď
Ahoj Natalka,
poslala si mi sukromnu ziadost o pomoc s prikladmi, zial neviem ti odpovedat priamo - kedze nemam predplateny kredit na tejto stranke, nevidim tvoj email. V tejto chvili sa mi neoplati si kredit predplatit, nevidim teda moznost ako ti adresne odpisat. Rovnako nemozem uviest ani moj email tu v tejto odpovedi - bolo by to v rozpore s pravidlami pre pouzivanie tejto stranky.

Otazka je vsak ina - aky by malo zmysel pocitat ti tvoje domace ulohy? Keby som ti tie priklady hned vsetky vypocital, neriesi to tvoj zakladny problem - ze hoci ulohu mat budes, nebudes vediet taketo priklady pocitat samostatne. Myslim, ze nie je ani zmyslom tejto sekcie aby doucovatelia riesili ziakom ich ulohy. Skor ide o prilezitostnu vypomoc, o moznost poskytnut radu ako postupovat pri rieseni, pripadne poziadat o riesenie za ucelom verifikacie vlastneho riesenia ... A pritom ide samozrejme o prezentaciu doucovatela.

Cize aby som to zhrnul - skus si najst niekoho kto ta to nauci. Ak si zo Stupavy urcite najdes sposob ako ma kontaktovat a mozeme sa stretnut osobne. Jednu-dve hodiny ti rad dam aj zadarmo. Ak nie si zo Stupavy alebo blizkeho okolia, da sa spravit hodina napr. aj cez zoom. Kludne aj pre 2-3 dalsich tvojich spoluziakov naraz. Ale tak aby sme si to vysvetlili, prip. spolocnymi silami nasli riesenie. Nie sposobom, ze ja vypocitam a ty budes mat.

Ak mas teda zaujem, skus mi nejako dorucit tvoj email, alebo ma vyhladat. Sposob ako si ma kontaktovala funguje, ale iba jednosmerne - viem si precitat, neviem (bez zaplatenia) odpovedat..