Viliam H.

Viliam H.

Відповідає протягом 1 години на 88% повідомлень.
88% 1 год.
Приймає нових учнів

Viliam H.

Приймає нових учнів

Doučovanie matematiky & Príprava na VŠ, prijímačky a SCIO

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  14 €/год.
Ціна Від 14 €/год.
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Považujem sa za odborníka v oblastiach matematiky, informatiky a fyziky na základnej aj strednej škole. Mám za sebou úspešnú kariéru reprezentácie svojho gymnázia v súťažiach zameraných na prírodné vedy a logiku, kde som vybojoval niekoľko popredných umiestnení. Súčasne sa venujem štúdiu informatiky na VŠ v Brne, kde som získal titul Bc. a pokračujem ďalej vo svojom vzdelávaní.

S radosťou pomáham ďalším ľuďom porozumieť týmto oblastiam a vysvetľujem im učivá, ktoré nie sú im blízke alebo v ktorých sa potrebujú utvrdiť. Moje doučovacie schopnosti som rozvíjal už na strednej škole a stále napredujem. Doučujem nielen aktuálne študijné potreby, ale aj pripravujem na vysokú školu, prijímačky a SCIO. Moje lekcie preferujem online formou, ale som otvorený aj možnosti osobného stretnutia. Ku každému jednotlivcovi pristupujem individuálne podľa jeho potrieb a požiadaviek, čím sa snažím zabezpečiť efektívne doučovanie. Momentálne sa venujem výlučne doučovaniu matematiky.

Типи уроку

Štandardná lekcia

14 € / 55 хв.
Virgínia H.

Virgínia H.

Неперевірена заявка

S doučovaním som veľmi spokojná. Viliam je na hodiny vždy pripravený. Má príjemný prístup, vie sa časovo prispôsobiť. Všetko vysvetlí podľa potrieb od začiatku, aj výpočty ktoré mi dlho robili problém. Vedomosti a aj známky sa mi zvýrazne zlepšili vďaka spoločným hodinám.:))

Відповіді на запитання (108)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Viliam H.

Body ležiace v rovine

Zistite, či dané body ležia v rovine: A(2,1,3) B(-1,-8,0) C(0,-7,2) D(17,14,-13)

Viliam H.

Slovná aloha

Kabínka výťahu je upevnená na oceľovom lane zavesenom na hnacom kolese s priemerom 1,2 metra. O koľko stúpne výťah, ak sa koleso otočí šesťkrát? Výsledok zaokrúhlite na desatiny.

Viliam H.

Obsah útvaru

Prosím o vysvetlenie. Ďakujem

Viliam H.

Objem kvádra

Súrne prosím o vyriešenie príkladu. Ďakujem :)

Viliam H.

Odpor

Prosím, vedel by mi niekto poradiť s úlohou? Vopred ďakujem Celkový odpor 3 rovnakých rezistorov zapojených paralelne je 10ohm. Aký je odpor ich sériových zapojeni?