Katarína K.

Katarína K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Katarína K.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie matematiky a chémie s trpezlivou učiteľkou v Stupave a okolí za dobrú cenu

Cena Od 12 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Absolventka UK v Bratislave v odbore špeciálna pedagogika a matematika-chémia ponúka online alebo prezenčne doučovanie MATEMATIKY a CHÉMIE pre žiakov ZŠ a SŠ.
Mám mnohoročné skúsenosti predovšetkým s individuálnou prácou so študentami a doučovaním žiakov z matematiky ZŠ a SŠ, s prípravou na prijímacie skúšky SŠ.
Rada sa prispôsobím individuálnym potrebám a tempu Vášho dieťaťa, tak aby sa nemuselo viac báť písomiek, monitoringu a prijímacích skúšok z matematiky a chémie.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Prečo táto ponuka - ONLINE SKÚŠOBNÁ HODINA zadarmo??? Poďme spolu zbúrať mýty, že len prezenčná -tradičná forma osobného stretnutia je najvhodnejšia pri doučovaní. Počas stretnutia si vytvoríme priestor na vzájomné otázky, dohodneme si pravidlá online doučovania a tiež môžeme sa spoločne pozrieť aj na tvoje aktuálne učivo z matematiky a chémie. Niekedy raz vyskúšať, je viac ako čítať veľa ponúk...

Zadarmo / 45 min
Štandardná lekcia

Ponúkam doučovanie matematiky a chémie ZŠ - 12 eur a SŠ a gymnázium od 14 eur

12 € / 55 min

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína K.

Hmotnostný zlomok

Dobrý deň, pomohli by ste mi s týmto príkladom prosím? Roztok je tvorený 70 cm3 metanolu a 50 cm3 etanolu. Vypočítajte hmotnostné zlomky oboch týchto látok, ak hustota metanolu je 792 kg/m³ a etanolu 789 kg/m³.

Katarína K.

Doučovanie

Dobrý večer doucujete prosím aj deviatakov na monitor? Ďakujem

Katarína K.

Priebeh funkcie a graf

Ahojte, prosim, pomozete mi s tymito prikladmi. Nestiham so zadanim a matematika je pre mna nocna mora. Vobec sa v tom nevyznam.

Katarína K.

Opísaná kružnica

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s touto úlohou prosím: Polomer kružnice vpísanej pravidelnému 8 uholníku je 10 cm. Vypočítajte jeho stranu, obsah, obvod a polomer opísanej kružnice. Vopred ďakujem za každú pomoc.