Veronika D.

Veronika D.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod

Veronika D.

Doučujem slovenský jazyk a literatúru pre druhý stupeň ZŠ a stredné školy

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som učiteľkou slovenského jazyka a literatúry na strednej škole. Pri učení kladiem dôraz na to, aby žiak vedel, prečo sa niečo učí. Som trpezlivá a prihliadam na individuálne potreby každého žiaka. Pripravujem na prijímacie skúšky na SŠ, na maturitu, za cieľom zlepšiť si prospech, doučiť či naučiť učivo základnej a strednej školy, ktoré robí problém.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Daniel J.

Daniel J.

Neoverená referencia

Moje osobné hodnotenie tejto pani doučovateľky je tiež veľmi kladné. S pani doučovateľkou sa už 7 mesiacov pripravujem na primačky a zatiaľ nebol jediný problém. Milá, zhovievavá, dobre vie vysvetliť, zábavná, trpezlivá a mnohé ďalšie pozitívne vlastnosti táto pani doucovateľka má. Ak si prezeráš tento profil a myslíš si že by ti vedela pomôcť so slovenčinou tak to tiež 100% platí. Som si istý že keď neboli problémy u mňa tak u iných nebudú tiež :).

Hana K.

Hana K.

Neoverená referencia

Doučovanie hodnotím veľmi pozitívne. Som introvert takže verím že to som nou nebolo najľahšie . Ale zo strany pani doučovatelky bolo vidno že ma trpezlivosť. Takže moje hodnotenie je veľmi kladné. Veľmi milá doučovateľka či zo strany práve toho poskytnutého učiva. A aj ľudsky. Takže ak hľadáš dobrú doučovatelku tak vrelo odporúčam.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Veronika D.

Pomoc s literatúrou

Dobrý deň, pomohli by ste mi prosím s týmito otázkami? Otázky sa týkajú diela Ako chutí moc, od Ladislava Mňačka. 1. Pohreb štátnika tvorí rámec pre opisovane udalosti (stále sa vraciame do smútočné vyzdobenej sály a sledujeme priebeh pohrebu, príbeh sa tam začína aj konči), zároveň je dôležitým…

Veronika D.

O aké súvetie ide?

Súvetie: „Netrvalo dlho, a už bol tu.” A píše sa čiarka vo vete: „Akurát(,) že nemal čas.”? Ďakujem.