Lukáš L.

Lukáš L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 10% správ
10% 1 hod

Lukáš L.

Doučovanie matematiky

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, volám sa Lukáš a mám rád matematiku a veľmi ma teší, keď môžem pomôcť druhým stále lepšie porozumieť tejto krásnej vede.
Vyštudoval som na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky UK v Bratislave. Konkrétne odbor Astronómia, astrofyzika. Naučil som sa mnoho aj z vysokoškolskej matematiky, ktorá taktiež dopomohla k ešte lepšiemu porozumeniu poznatkov, ktoré sa učia na základných a stredných školách.

Zodpovedané otázky (13)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lukáš L.

Matematika sš

Zdravím, vedel by mi niekto poradiť prosím príklad 29? Ďakujem.

Lukáš L.

Matematika sš

Zdravím, vedel by mi niekto poradiť ako sa prosím počítajú takéto príklady a prečo je to tak? 383-386. Stačí keď aj jeden niekto vypočíta a ukaže že prečo sa to tak počíta a navedie na tie ostatné. Ďakujem veľmi pekne.

Lukáš L.

parametrické rovnice

Dobrý deň, potrebujem pomoc s tými to 4. príkladmi. Najideálnejšie aj postup... Za všetko ďakujem Príklady: 1. Zistite, či dané body ležia na priamke x = 1 – t, y = 3t: a. A[-3; 7] b. B[0; 3] c. C[-5; 18] d. D[-14;-1] e. E[2;3]. 2. Rozhodnite, či body M[5; 3] a N[15,5; 0] ležia na priamke p…

Lukáš L.

Matematika

Dobrý deň potreboval by som pomôcť s týmto príkladom :) log(2x+9) - 2log(x) + log(x-4) = 2 - log(50) Logaritmus je 10.. Ďakujem za pomoc.

Lukáš L.

Geometrická postupnosť

Ahojte, neviem si poradiť s týmto príkladom na geometrickú postupnosť. a1 + a2 = 32 a7 + a6 = 7(a6+a5) Je potrebné vypočítať a3 a s10. Vedel by mi niekto pomôcť?