Sebastián S.

Sebastián S.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Sebastián S.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučovanie španielčiny a chémie, príklady na LFUK z chémie aj online😊

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types Photos & Certificates Answered questions

Description

Som absolventom španielskej bilingválnej sekcie, doučujem španielčinu nie len pre začiatočníkov, ale aj pokročilých na stredoškolskej úrovni. Rok som študoval a žil v Španielsku a všetky nadobudnuté skúsenosti využívam pri doučovaní. Tento rok sa hlásim na medicínu a preto som si chémiu veľmi zamiloval, ak potrebuješ pomoc s výpočtami alebo len zlepšiť svoje teoretické znalosti zo všeobecnej, organickej alebo anorganickej chémie, neváhaj ma kontaktovať. Doučujem aj výpočty z chémie na prijímačky na LFUK a viem pomôcť s otázkami z BIO aj CHE. Najlepší pocit mám, keď vidím, že sa moji študenti naozaj niečo naučia a zlepšenie je očividné😊.

Lesson types

Skúšobná lekcia

Skúšobné lekcie využívam hlavne nato, aby som zistil bližšie informácie o študentovi a konkrétne veci, ktoré potrebuje doučiť. Študenta sa opýtam na jeho potreby, pretože u každého študenta to je individuálne.

Free / 20 min
Štandardná lekcia

10 € / 55 min

pictures and certificates

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Sebastián S.

chémia

čo je správne? Atómový vodík je reaktívnejší ako molekulový vodík, pretože: a) Pri vzniku molekuly H2 z atómov vodíka sa uvoľňuje energia b) Jeho hmotnosť je menšia c) Molekula H2 je stabilnejšia d) Atómový vodík má spárený elektrón