Ladislav V.

Ladislav V.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Prijíma študentov

Ladislav V.

Prijíma študentov

Doučovanie štatistiky

Cena Od 15 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som vysokoškolský docent a vzdelanie so špecializáciou na matematicko - štatistické spracovanie údajov som získal na University of Leeds v UK. Pracujem ako vedecký pracovník spracovania dát v geológii a moja práca je aj mojím koníčkom. Keďže som si vedomý, že štatistika a pravdepodobnosť sú pomerne zložité oblasti aplikovanej matematiky, rád pomôžem záujemcom s prípravou na skúšku alebo pri vypracovaní zadaní, či bakalárskej, diplomovej alebo PhD práce v podobe konzultácií a doučovania.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Tomáš K.

Tomáš K.

Neoverená referencia

S pánom Ladislavom sa mi veľmi dobre spolupracovalo. Jeho prístup je naozaj profesionálny. Vždy sa snažil nájsť termín, ktorý obom vyhovoval a čo mne osobne veľmi pomohlo je to, že doučovanie prebiehalo online. Napriek tomu, že pán Ladislav nie je ekonóm, tak sa s problematikou Ekonometrie vydeľ veľmi dobre popasovať a taktiež (ne)vysvetliteľné modely mi pomohol vysvetliť vizualizáciou dát. Takže ja odporúčam všetkými desiatimi.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne. Všetko dobré!

Marta N.

Marta N.

Neoverená referencia

S pánom Ladislavom som bola naozaj veľmi spokojná. Som veľmi rada, že moje doučovanie prebiehalo práve s ním. Či už sa jedná o komunikáciu, ktorá je rýchla alebo o vysvetlenie učiva. Vie poradiť so všetkým, čo sa týka štatistiky. Má profesionálny prístup, na hodinu bol super pripravený. Vrelo odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Vám veľmi pekne.

Simona P.

Simona P.

Neoverená referencia

Pán Ladislav je veľmi ochotný a ústretový človek, aj napriek tomu že mal toho veľa si našiel čas aby mi pomohol s mojim problémom. Všetko dopodrobna vysvetlí, snaží sa vás čo najlepšie pochopiť, dbá na detaily a zároveň rieši len podstatu veci. Všetkými desiatimi ho môžem odporučiť.

Odpoveď doučovatela:

Veľká vďaka :-)

Sofia D.

Sofia D.

Neoverená referencia

Veľmi pekne by som chcela poďakovať za ústretovosť a rýchlu spätnú väzbu aj napriek tomu, že som Vás kontaktovala na poslednú chvíľu pred mojou skúškou ste mi vyšli v ústrety a vysvetlili mi nedostatky. Profesionálny prístup a jednoduché vysvetlenie.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne.

Dávid K.

Dávid K.

Neoverená referencia

Pán Ladislav ponúka profesionálny a ústretový prístup. Na správy reaguje v priebehu krátkeho času a v rámci stretnutí je ochotný sa vám časovo prispôsobiť. V problematike sa vie rýchlo zorientovať a dokáže kvalitne a zrozumiteľne pomôcť. Určite odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Veľmi pekne ďakujem pán inžinier!

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ladislav V.

Štatistika… vedel by niekto pomôcť?

Dobrý deň, potreboval by som pomôcť s týmito príkladmi. Vďaka🙏

Ladislav V.

slovna uloha

Drábekovci zdedili po babke dom v tvare kocky, ktorý zaberal na pozemku 121 m2. Chcú si zatepliť obvodové múry. Koľko eur zaplatia za materiál, ak 1 m2 materiálu stojí 11 eur a 15 % plochy fasády tvoria okná a dvere?