Lukáš Z. Overená identita

Lukáš Z.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lukáš Z.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie pre deti a mladých zo slovenského jazyka a literatúry! Príprava na prijímačky, monitor a maturitu priateľsky a zároveň odborne!

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 5 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Doučujem už niekoľko rokov. Mám 28 rokov a 10 rokov som pracoval v mládežníckej organizácii, kde som svoje služby ponúkal bezplatne. Teraz som sa rozhodol, že ponúknem to, čo ma baví a v čom som dobrý aj za odmenu. Momentálne pôsobím na základnej škole v Banskej Bystrici.

Roky sa venujem slovenskému jazyku a literatúre formou médií a písania článkov, je to moja pasia. Mám veľké skúsenosti s online doučovaním (cez 150 hodín), keďže počas koronakrízy som týždenne viedol online stretnutia pre deti a mladých. Nebránim sa ani osobnému kontatku v Banskej Bystrici. Preferujem deti a mládež, ale mám skúsenosti aj so staršími. Špecializujem sa na monitor, prijímačky a maturitu. Mnohokrát som doučoval slovenský jazyk aj cudzincov, hlavne Ukrajincov.

Na prvej bezplatnej hodine mi poviete svoju predstavu a ja na jej základe vám ponúknem ako by to mohlo celé prebiehať. Som veľmi kreatívny a tak doučovanie nemusí byť len o nudných prednáškach. Tie z duše neznášam. Verím, že najlepšie sa naučíte tak, keď začnete mať radi to, čo mám rád aj, ja a to je v tomto prípade predmet, ktorý vás budem doučovať. Tomu prispôsobujem svoje hodiny. Čo sa týka ceny, tak sa pohybuje od 20 eur na hodinu, ale podľa požiadaviek klienta vieme ísť s cenou aj dole aj hore.

Ako mladý človek a študent, ktorý študoval v zahraničí sa venujem aj doučovaniu angličtiny, prednostne pre žiakov základnej školy.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Krátka úvodná hodina, ktorá je bezplatná. Spoznáme sa, predstavím svoj štýl, vy poviete svoje požiadavky a na základe toho sa potom rozhodneme, či budeme ďalej spolupracovať,

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

Klasická hodina prispôsobená úrovni a požiadavkám študenta.

20 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Arsenii S.

Arsenii S.

1 odučená lekcia

S Lukášom som mal príjemnú skúsenosť pri učení slovenčiny. Lukáš bol vždy pripravený a vždy mi ponúkol zaujímavú hodinu podľa mojich požiadaviek. Ja som introvert, ale z doučovateľom citil sa, ako so starym kamaratom. Lukáš má veľkú databázu rôznych cvičení, takže hodiny boli zaujímavé a efektívne. Odporúčam!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne Arsenii. :)

Kubi S.

Kubi S.

Neoverená referencia

Lukáš ma veľmi prekvapil. Na každú hodinu bol pripravený a videl som, že mal osobitný prístup ku každému žiakovi. Mal pochopenie a extra trpezlivosť. Vždy, keď niečo vysvetľoval bolo to jasné a zrozumiteľné (jednoduché na pochopenie). Chodil som na jeho hodiny od septembra (2023) až do apríla (2024). Mimo jeho hodín som sa nijako inak na testovanie zo slovenského jazyka nepripravoval. Testovanie sa mi podarilo napísať nad 90%, takže na prijímačky nemusím ísť. Ešte raz veľmi ďakujem a Lukyho vrelo odporúčam. Lepšie sa hádam ani nedalo vybrať.

Odpoveď doučovatela:

Toto bol žiak ako lusk :) Dovolím si povedať, že už aj kamarát. Kubčo veľmi sa teším z tvojho úspechu na Monitore 9 a ďakujem za povzbdudivé slová. Ostávame v kontakte.

Maximilián B.

Maximilián B.

Neoverená referencia

S Lukášom som mal len par hodín pred monitorom, ale cítim sa oveľa istejší ma super prístup a ma super metódy jak učenia tak aj poučiek

Odpoveď doučovatela:

Ďakuje Maxo! Verím, že v stredu to dopadne na 100% :)

Sofiya

Sofiya

Neoverená referencia

Mali sme hodiny s Lukášom aby sa pripraviť k maturite. A ako cudzinka viem vďaka výučbe dokonca o niečo viac ako moji slovenskí spolužiaci a spolužiačky:) Vždy odpovie na všetky otázky, vysvetlí a pomôže. Veľmi chápavý, ak niečo nevyjde podľa termínu. Ľahko sa hľadajú kompromisy a riešenia. Ešte raz opakujem, že vďaka Lukášovi som išla na maturity bez obáv;)

Odpoveď doučovatela:

Vďaka Sofi, vážim si to.

Uliana R.

Uliana R.

Neoverená referencia

Mala som hodiny s Lukashom viac ako dva mesiace. Slovenský jazyk je pre mňa cudzí a neviem ho dobre, ale za tento krátky čas ma doučovateľ dokázal pripraviť na maturitu. Hodiny boli pohodlné, zaujímavé a zrozumiteľné! Zo začiatku som sa bála, pretože som nemala pozitívne skúsenosti s doučovateľmi, ale štúdium s Lukashom sa mi veľmi páčilo. Som veľmi rád, že som sa obrátil na neho, a nie na niekoho iného <3

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Uliana za úprimnosť. Prajem veľa úspechov pri maturite :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (20)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lukáš Z.

Aké slovo vieme nahradiť?

Ktorým z uvedených slov vieme nahradiť podčiarknuté slovo vo vete tak, aby jej význam zostal rovnaký? Prvý neúspech oslabil (podčiarknuté) našu vieru v šťastné zavŕšenie expedície. a)oblažil b) obrnil c) ochabol d) ochromil Ďakujem krásne, Eva

Lukáš Z.

Slovenský jazyk

Dobrý deň, prosím Vás neviete, kde by som si mohla precvičiť určovanie slovných (neohybných) druhov vo vete? Napr. Prešiel okolo a podobné? Ďakujem veľmi pekne.

Lukáš Z.

Hviezdoslavov Kubín

Dobrý deň, som deviatak a hľadám si prózu na recitáciu na Hviezdoslavov Kubín. Prosím, nech to nie je pretrepaný text. Ďakujem!

Lukáš Z.

Podstatné mená zakončené na l a r

Dobrý večer, vedel by mi niekto vysvetliť kedy je v týchto podst.menách zakonečených na l a r, e a y? Pretože tomu vôbec nerozumiem a neviem nás žiadnu poučku, ktorá by mi to vedela normálne vysvetliť. Napr tunel, sveter, hotel. Ďakujem