Laura T.

Laura T.

Odpovedá do 7 hodín, na 90% správ
90% 7 hod
Prijíma študentov

Laura T.

Prijíma študentov

Doučovanie detí na základnej škole najmä matematika, slovenčina a angličtina. Ovládam tiež 2D a 3D programy, kreslím výkresy TZB, KPS, statika.

Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,

momentálne som študentka na stavebnej fakulte STU v Bratislave. Verím. že raz bude zo mňa stavebná inžinierka :)
Vo voľnom čase veľmi rada doučujem a to najmä deti na Zš matematiku, slovečinu či angličtinu. Mám skúsenosti s prípravou na prijímacie skúšky na stredné školy, monitor či na bežnú písomku.

Ovládam tiež 2D program Autocad - pokročilý. Pokiaľ by si mal záujem o doučovanie autocadu, neváhaj ma kontaktovať. Tiež rada pomôžem s výkresmi z odvetvia TZB, KPS, statiky či nejaké architektonické výkresy. Viem pomôcť aj s modelovaním 3D či už ide o nejaký nábytok, doplnkov v byte, rodinný domček alebo väščí objekt.

Pokiaľ stále nevieš či sa rozhodnúť pre stavebnú fakultu a mal by si otázky kľudne mi napíš, rada ti pomôžem s výberom.

Čo je základom doučovania, učenia ? Pre mňa je to pochopenie tej druhej strany. Niekedy si človek pripraví perfektnú osnovu hodinu na danú tému, ale po 10 minútach zistí, že tá ‘‘perfektná osnova‘‘ nefunguje.

Snažím sa učiť jazykom, ktorému druhá strana bude rozumieť. Keď študent nerozumie, vysvetlím to znova, ale iným spôsobom. Ten výsledok sa tam dostaví, nebojte sa :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Lucy O.

Lucy O.

Neoverená referencia

Good day, I would like to highly recommend Laura. She has been helping my kids (5th & 7th year of school) with Math lessons. They have been very happy with the interactive tools she uses for the online site, and they have gone from having 4&5s to getting 1s in their tests. She has a very positive impact in kids keeping them engaged during the whole hr with easy examples and well-structured lessons. She is very committed and provides an individual attention to the student .

Peter O.

Peter O.

Neoverená referencia

Laura ma doučovala Autocad.Odporucam ju na doučovanie, pomohla mi s aktuálne riešenými problémami v autocade, vďaka čomu som ušetril veľa času. Dakujem

Ingrid G.

Ingrid G.

Neoverená referencia

S doučovaním slečny Laury sme boli veľmi spokojní. Pripravovala dcéru na monitor a prijímačky. Vysvetlila jej matematiku zrozumiteľne a celkovo ju doučovanie s Laurou za krátky čas posunulo vpred. Určite jej služby ešte využijeme a odporúčame, je to veľmi trpezlivá, precízna doučovateľka.

Silvia K.

Silvia K.

Neoverená referencia

Dobrý deň, slečna Laura doučovala moju dcéru matematiku a môžem ju len odporučiť. Dokázala jej učivo vysvetliť tak , aby tomu rozumela, čo sa nepodarilo jej učiteľovi matematiky a ani mne. Určite jej služby ešte v budúcnosti využijeme, ďakujeme.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Laura T.

Obvod námestia

Za každú radu ďakujem

Laura T.

Percentá

Jedna strana obdĺžnika má dĺžku 45% dĺžky jeho druhej strany. Aké sú rozmery obdĺžnika, ak jeho obvod je 101,5 CM?