Patrik M.

Patrik M.

Odpovedá do 33 hodín, na 50% správ
50% 33 hod

Patrik M.

Doučovanie matematiky, programovania a informatiky

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

AKTUÁLNE INFO
Z dôvodu práce v Brne aktuálne prijímam požiadavky o doučovanie v pracovných dňoch len online formou, na čo som plne vybavený. (Pre online doučovanie matematiky je zároveň potrebné, aby si aj ty mal dotykovú plochu a dotykové pero, aby si mohol počítať príklady a ja som to videl.)

Osobné doučovanie je možné realizovať cez víkend u mňa v Jakubove, prípadne u teba v Malackách a okolí.

O MNE
Ahoj, som absolventom Gymnázia na ul. 1. mája 8 v Malackách, kde som v roku 2018 maturoval z matematiky a informatiky a programovania v Pythone s výborným prospechom. Následne som študoval informatiku na FIT ČVUT v Praze. Aktuálne pracujem v Brne ako C++ softvérový vývojár aka programátor a doučujem. ;)

Matematiku mám rád už od základnej školy. K programovaniu a Pythonu som sa dostal na gymnáziu. Za ten čas som si stihol Python nesmierne obľúbiť. Ovládam aj algoritmizáciu a jazyky C a C++.

Moje skúsenosti s doučovaním siahajú už do mojich gymnaziálnych rokov. Doučoval som kamarátov z matematiky a programovania v Pythone. V roku 2019 som lektoroval základy programovania a algoritmizácie v Pythone pre deti a mládež na letnej škole ako dobrovoľník na matfyze UK v Bratislave.

Profesionálne doučujem od januára 2021 matematiku a Python najprv cez český portál Doučuji.eu a potom Doučma.sk. Na Slovensku som už súkromne profesionálne odučil vyše 200 hodín. Za ten čas mám len pozitívne hodnotenia a referencie od študentov.

Celé moje štúdium ma sprevádzali skvelé matematické vzory. Som rád, ak študentom dokážem predať okrem vedomostí aj svoje nadšenie pre danú látku a predmet.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lenka K.

Lenka K.

Neoverená referencia

Výborný prístup Patrika,hodiny vždy na mieru prispôsobené. Veľká ústretovosť pri dohadovaní si termínov. Vrelo odporúčam každému, kto sa chce kvalitne pripraviť na matematiku.😊Odorúčam spoluprácu.😊😊

Alex B.

Alex B.

Neoverená referencia

Výborne doučovanie, všetko super vysvetlené. :)

Zodpovedané otázky (10)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Patrik M.

Mohli by ste mi pomôcť s úlohou programovanie jazyk C ?

Napíšte program, ktorý do poľaznakov načíta zo štandardného vstupureťazec. Reťazec priamo vpoliotočí. Na obrazovku vypíše z poľaotočený reťazec.Zadajte reťazec znakov:abcdefghVýstup:hgfedcbaNie sú povolené žiadne reťazcové funkcie, výnimkou je strlen (ak ju vôbec potrebujete)afunkcie pre…

Patrik M.

Zoznam v Pythone

Mám daný program - binárne vyhľadávanie v načítanom zozname čísel. Mojou úlohou je doplniť ho tak, aby mi program vypísal, na ktorej pozícii sa nachádza hľadané číslo (ktoré si určím) v mojom zozname, ale iba v prípade, že je zoznam čísel usporiadaný buď vzostupne alebo zostupne. Ak sú čísla…

Patrik M.

HTML značky a Webnode

Dobrý deň, mám úlohu z informatiky. Máme si urobiť svoju webovú stránku. Ja som ju robil v programe webnode, ale učiteľovi máme ukázať ako to všetko funguje, resp. mám mu ukázať HTML značky, ale neviem kde ich mám vo webnode hľadať? Vopred ďakujem za pomoc.

Patrik M.

Matematika sš

Dobrý deň, chcel by som sa prosím spýtať ako sa má vypočítať príklad 16? Ďakujem.