Peter L.

Peter L.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Peter L.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie dejepisu na maturitu na mieru ...

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Ak ste doteraz zanedbali prípravu na maturitu počas troch rokov, je najvyšší čas to dobehnúť a ja vám zaručujem, že s pomocou šikovného učiteľa sa to ešte v pohode dá stihnúť.
Ináč sa volám Peter a som šťastný manžel a otec veľkej rodiny. Tým pádom rád pracujem s mladými ľuďmi... :-) Som otvorený aj diskusii a cudzím názorom, rád cestujem a objavujem nové krajiny a kraje, ktoré môžu byť hneď za rohom od mojej dediny.
Ponúkam svoje dlhoročné skúsenosti v príprave študentov na maturitnú skúšku z predmetu dejepis a geografia. Okrem toho ponúkam aj doučovanie z anglického jazyka do úrovne B2.
Dejepis je nádherná a logická vedecká disciplína aj keď na prvý pohľad sa to nemusí tak javiť. Do hry o udalosti vstupuje ohromné množstvo premenných, počnúc prírodnými podmienkami, končiac rozhodnutiami ľudí. A v geografii sa stretávajú všetky vedy, prírodné aj spoločenské a geografia sa s dejepisom vhodne dopĺňajú pri pochopení súčasného sveta či už sa bavíme o klimatických zmenách alebo o vojne u našich susedov. Nuž a anglický jazyk je dnes niečo ako "must have" :-)
Prajem šťastnú ruku pri rozhodovaní ...

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na hodine sa vám osobne predstavím, vy mi poviete čo potrebujete, aká je vaša predstava a ja vám na základe konkrétneho príkladu ukážem môj pracovný postup na základe čo sa vy rozhodnete, či budeme spolupracovať aj naďalej alebo nie.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

Vysvetlenie ľubovoľnej látky, v prípade potreby vytvorenie modelovej situácie, ktorú spolu vyriešime.

12 € / 45 min

Zodpovedané otázky (9)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Peter L.

otázky pre učiteľa dejepisu

Dobry den, vedeli by ste mi prosim poradit nejake dobre otazky pre ucitela dejepisu? kludne z hocijakej temy (momentalne preberame 1 svetovu vojnu. Dakujem

Peter L.

Dejepis karikatura

Dobrý deň, čo znamená táto karikatura ?

Peter L.

čo znamená ZS?

bolo to v prezentácii ktorú som mala na d.u. Neviem či sa pán učitel pomýlil a myslel SZ.

Peter L.

4 otázky

Pomohol by mi niekto s touto úlohou? 1(Opíšte pozitívne aj negatívne dôsledky industrializácie) 2(Uveďte príčiny, ktoré viedli Slovákov k vusťahovalectvu. Kam najčastejšie odchádzali?) 3(Výmenujte aktivity amerických Slovákov, ktorými si udržiavali slovenské tradície) 4(ako sa zmenil život ľudí,…