Martina D.

Martina D.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Martina D.

Prijíma študentov

Angličtina a chémia na mieru

  • 5/5 (hodnotilo 27 študentov)
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Som súkromná učiteľka anglického jazyka a chémie (na živnosť). Celkovo učím viac, ako 22 rokov. Posledných 6 rokov učím len na živnosť. V minulosti som učila 8 rokov na Strednej odbornej škole stavebnej v Trenčíne a predtým na základnej škole. Vyučujem tieto predmety cez internet pomocou Skypu a iných aplikácií, prípadne u mňa doma v Trenčíne. Som chemická inžinierka, v roku 1994 som ukončila Chemicko- technologickú fakultu STU v Bratislave. Učiteľstvo angličtiny som potom vyštudovala na Fakulte humanitných vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Obidva predmety sú moja srdcová záležitosť. Vyučujem angličtinu, chémiu a chémiu v angličtine. V chémii pomáham študentom s prípravou na medicínu a študentom bilinguálnych gymnázii s chémiou v angličine (IGCSE)

I am self-employed and I work as a freelance teacher. I taught English and Chemistry at Secondary School of Construction in Trenčín for 8 years. In the past, I also taught at primary schools. I've been teaching for more than 22 years.
Now I teach English and Chemisty at home in Trenčín and I also use Skype to teach adult students who are not from Trenčín. I am a Chemical engineer and in 1994 I finished Chemical Faculty of Technology STU in Bratislava. Later I studied English for teaching purposes at University of Matej Bel in Banska Bystrica. I love teaching both subjects very much.

.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (55)

+ Pridať referenciu
Ján V.

Ján V.

23 odučených lekcií

Oslovil som pani Ďurišovú s prosbou na prípravu z chémie na prijímačky. Neveril som, že sa mi podarí niekoho na poslednú chvíľu nájsť. Veľmi ochotne zareagovala za čo jej patrí moja veľká vďaka. Je veľmi ochotná a milá. Má pripravených veľa materiálov, ktoré mi veľmi pomohli pri štúdiu. Hodiny sú v príjemnej atmosfére a nikdy sa nemusíte báť hocičo opýtať. S hodinami som boľ veľmi spokojný a čo je dôležité cítil som sa na nich príjemne. Za to všetko jej veľmi pekne ďakujem.

Valter M.

Valter M.

10 odučených lekcií

Veľmi milá a ochotná pani učiteľka. Chémiu pre gymnazium vysvetlila zrozumiteľne a jednoducho. Maximálna spokojnoť.

Juraj S.

Juraj S.

6 odučených lekcií

Dcera potrebovala doucit chemiu. Oslovil som pani Durisovu. Pani Durisova milo a ochotna zareagovala. Vsetko na com sme sa dohodli platilo a Dceru mi vyborne doucila a teda splnia moje ocakavania. Rozhodne odporucam.

Nora J.

Nora J.

5 odučených lekcií

Pani Ďurišovej patrí veľká vďaka za odborný a milý prístup. Je veľmi príjemná a jasne vysvetľuje učivo. Pani Ďurišovú môžem len odporúčiť.

Katarína H.

Katarína H.

5 odučených lekcií

Dcéru doučovala chémiu, Má dobrý pedagogický prístup. Je skvelá a príjemná doučovateľka. Učivo z chémie vie vysvetliť jednoducho a zrozumiteľne. Odporúčam.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Gramatika. Áno, či nie.

Slova gramatika je vo vzťahu k cudzím jazykom vždy viac skloňované a používané ako iné. Povedala by som, že má svoje osobitné miesto. To, či to s ňou zvládneme alebo nie, veľmi závisí od spôsobu ako…

Zodpovedané otázky (14)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martina D.

Molarita – molárna koncentrácia (výpočet)

Zdravím vedel by nikto túto tému? Ak áno napíšte mi. Dakujem za každú pomoc ,sam to neviem.

Martina D.

akútne

aká je vhodná hybridizácia atómu dusíka v amidovom anióne NH2- ?

Martina D.

Príklad

Ako vypočítať príklad č.517 ? Ďakujem.

Martina D.

Príklad

Ako vypočítať príklad č.526 ? Ďakujem.

Martina D.

premena jednotiek

prosím o prevod 260g/kg na mg/kg-1...asi moc teplo a nemyslí mi to