Lukas B.

Lukas B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Lukas B.

Prijíma študentov

Deutsch Unterricht mit Native speaker

  • 5/5 (hodnotilo 12 študentov)
  • 59 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Guten Tag.
Mein Name ist Lukas, bin in Wien geboren und aufgewachsen. In Österreich habe ich die Matura absolviert und studiert.

Individuell und schnell bringe ich dein Deutsch auf ein neues Level.
(viem aj po slovensky)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 45 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Tomáš H.

Tomáš H.

40 odučených lekcií

Hodiny s Lukasom su velmi kvalitne, citit ze je naozaj native speaker. Clovek sa vela nauci ale aj zabavi. Paci sa mi ze Lukas je kreativny, spolahlivy, dochvilny, profesionalny, trpezlivy a vzdy siri dobru naladu. Mal som vela doucovatelov, no Lukas je zdaleka najlepsi, takze urcite odporucam kazdemu.

Blažena K.

Blažena K.

3 odučené lekcie

Konverzačné hodiny nemčiny s Lukasom hodnotím na výbornú! Obzvlášť pozitívne hodnotím, že som si mohla napočúvať nemecký prízvuk u rodeného hovoriaceho a že ma Lukas v konverzáciách viedol nielen ku gramatickej korektnosti, ale aj k správnemu vyslovovaniu. Pomohol mi odstrániť moju mentálnu bariéru a strach, naučila som sa spontánne používať nemecký jazyk. Mohla som sa tiež spoľahnúť, že hodiny prebehnú načas a že si Lukas pripraví hodinu podľa mojej individuálnej potreby. Vrelo odporúčam!

Анастасия Г.

Анастасия Г.

3 odučené lekcie

Veľmi dlho som hľadala dobrého učiteľa nemčiny. Vždy sa vyskytoval problém, že hodiny boli bez systému a poriadku a preto som necítila žiadne zlepšenie jazyka. Vôbec to nezaležalo na tom, či to bol študent alebo „profesionálny učiteľ“. Takmer pol roka som trpela, skúšala som sa učiť u rôznych učiteľov, ale všetko bolo neúspešné. Nemecký jazyk skutočne potrebujem z rôznych dôvodov a bol som veľmi smutná, že som nemohla nájsť naozaj dobrého učiteľa. Vždy som narazila na blbcov, ktorí len brali peniaze a nič ma neučili. Ale na šťastie som našla úžasného učiteľa nemčiny - Lucasa. Hodiny s Lucasom sú presne to, čo som chcela. Vždy príde s pripravenými témami, naplánuje a upraví materiál podľa potrieb študenta. Tieto hodiny sú veľmi efektívne a ani si nevšimnete, ako ten čas plynie. Lucasa odporúčam všetkým, s týmto učiteľom určite uvidíte 100% zlepšenie nemeckého jazyka. Nejde len o učiteľa, ktorého materinským jazykom je nemčina. Ide o člobeku, ktorí aj vie, AKO naučiť svoj jazyk, a to je veľmi dôležité. :)

Karolina B.

Karolina B.

2 odučené lekcie

Hodiny s Lukasom su presne to co som hladala! Nemcina je jeho rodny jazyk, co je obrovskou vyhodou pri konverzaciach na kazdodenne témy s ktorými sa stretavam ako slovenska zijuca v nemecky hovoriacej krajine. Lukas je velmi spolahlivy, na hodiny je perfektne pripraveny a určite Vam pomoze zdokonalit svoje komunikacne schopnosti.

Martin B.

Martin B.

2 odučené lekcie

Lekcie vedené Lukasom sú plné humoru no napriek tomu veľmi odborné a systematické. Ako native speaker, ktorý hovorí aj po slovensky, má Lukas schopnosti, ktorými ma naučil rýchlo a efektívne základy konverzácie v nemčine. Pokiaľ hľadáte možnosť ako sa zlepšiť v nemeckom jazyku, môžem Lukasa jedine odporučiť.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (12)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lukas B.

Nj

Dobrý deň.Nevie niekto čo k čomu patrí? Ďakujem za každú radu. Was ist richtig ?/ihrem, seinem,thren, ihrer, seiner, seinen/ Zu.......Freunden Zu .......Tante Zu....... Onkel Zu ....Kindern, Frau M

Lukas B.

nemecký jazyk

Vedel by mi niekto pomôcť s pár vetami z nemčiny ?

Lukas B.

Domáca úloha

Dobrý deň vedel by niekto spraviť tieto vety , ktoré začínajú na Weil a pokračujú zátvorkou v správnom slovoslede ako majú byť Ďakujem za každú odpoveď.

Lukas B.

Vedel by mi nekton pomôcť s pár vetami v nemčine ?

Vedel by mi nekton pomôcť s pár vetami v nemčine ?

Lukas B.

Nemecky-Wetterbericht

Dobrý deň, potrebujem iba skontrolovať, či som tieto vety napísala dobre, lebo v tom vôbec nemám prehľad. Ďakujem. :)