Peter K.

Ing. Peter K. PhD.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Peter K.

Prijíma študentov

Najlepšie doučovanie stredoškolskej matematiky, fyziky a techniky od odborníka z praxe.

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Moje meno je Peter,

Na úplný začiatok chcem poprosiť, aby ma nekontaktoval nikto, kto chce kompletne vypracovať zadanie alebo dokonca záverečnú prácu. Ja som si svoje zadania a práce vypracoval sám takže nevidím dôvod prečo by som mal pomáhať pri podvode nejakej cudzej osobe. Rád ale pomôžem s ich vypracovaním, všetko nejasné rád vysvetlím, poradím so štruktúrou atď.

Som absolvent 3. stupňa štúdia na STU MTF v Trnave, odbor výrobné zariadenia a systémy. Mám skúsenosti ako učiteľ na VŠ (3 roky počas doktorandského) aj na SŠ (jeden rok). Takisto som absolvoval aj doplňujúce pedagogické štúdium na STU.

Som hlavne človek z praxe, prešiel som si rôznymi pozíciami v priemysle, od junior konštruktéra, cez procesného inžiniera až po globálne projektové pozície.

Momentálne pracujem v priemysle, ako priemyselný inžinier zodpovedný za optimalizáciu výroby, znižovanie nákladov, hľadanie možností implementovania automatizačných riešení a tiež pracujem ako externý konštruktér pre firmy s nedostatočnými internými kapacitami oddelenia konštrukcie.

Ponúkam doučovanie matematiky, fyziky, informatiky (SŠ), mechaniky, technických predmetov a takisto aj ponúkam školenie "Mechanical design" v programoch CATIA a Solidworks.

S fyzikou a matematikou sa stretávam od školských čias každý deň aj v práci, až doteraz, a z vlastnej skúsenosti môžem povedať len jedno: Ak nepochopíte fyziku, resp. daný jav, tak vzorec v príklade je vám nanič, pretože správny výsledok vám neprinesie. Preto sa snažím každému študentovi vysvetliť, aby pri riešení úlohy nebola prvá vec to, že tam hneď začne pchať do príkladu vzorce, ale aby si najskôr spravil rozbor úlohy a pouvažoval nad tým čo sa v tej úlohe vlastne deje, prebieha...

Teším sa na spoluprácu a verím, že Vám moje skúsenosti a vedomosti pomôžu v ďalšom štúdiu a v kariére.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

5 € / 30 min
Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Zoltán B.

Zoltán B.

1 odučená lekcia

Zolo B. Odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za dôveru

Alena P.

Alena P.

Neoverená referencia

Peter doucuje môjho syna matematiku, fyziku,elektrotechniku. Vysvetľuje zrozumiteľným spôsobom, syn napreduje. Som veľmi spokojná.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za dôveru

Stanislava H.

Stanislava H.

Neoverená referencia

Odporúčam, syna naučil to čo nezvládla učiteľka za pol roka z elektrotechniky. Všetko vysvetlil, pripravil a naučil. Dakujem

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za dôveru

Jana T.

Jana T.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť. Syna pripravil na koncoročnú písomku . Prebral učivo takmer celého roka v priebehu 4 doučovacích hodín a syn napísal písomku vynikajúco. Ochota prispôsobiť sa termínom, trpezlivosť. 100% vďaka

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za dôveru

Mariana M.

Mariana M.

Neoverená referencia

Odporúčam Petra. Vysvetľuje zrozumiteľne a trpezlivo . Syn je veľmi spokojný....

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za dôveru

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (12)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Peter K.

Rýchlosť rovnomerného telesa

Dobrý deň, prosím o pomoc s príkladom ohľadom rýchlosti rovnomerného telesa. s=4km t=13min v=? Viem, že v=s:t ale nerozumiem, či si to mám premeniť 13min na hodiny alebo potom na sekundy a vyriešiť to 4km na metre. Nikdy neviem či je to jedno, alebo nie. Ďakujem za odpoveď.

Peter K.

Odraz svetla

Dobrý deň, neviem si dať rady s touto úlohou, za pomoc budem veľmi vďačná. Dve rovinné zrkadla zvierajú uhol 70stupnov. Lúč dopadá v uhle 50 stupňov. Treba to narysovat.

Peter K.

Fyzika

8 a. koľkokrát sa zväčší kinetická energia telesa, ak sa jeho rýchlosť zvacší 3-krát? B. Koľkokrát sa zväčší intenzita osvetlenia, ak vzdialenosť plochy od svetelného zdroja sa zmenší 2-krát? Dobrý deň, prosím mohli by ste mi poradiť? Ďakujem

Peter K.

Technické kreslenie

Dobrý deň vedeli by ste mi prosím pomôcť s touto úlohou? ďakujem za odpoveď.

Peter K.

Fyzika

Potrebujem pomôcť s príkladom stačí mi výsledok a odpoveď cena dohodou