František G.

František G.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

František G.

Prijíma študentov

Poďme spraviť matematiku a informatiku zábavnejšou !! Šach nám radosť prinesie sám :)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň, vážený čítateľ. ahojky,

Som študentom 3. ročníka teoretickej informatiky na FMFI UK. Venujem sa programovaniu, kde mam 2 ročnú prax v programovaní webstránok ( Flutter, Vue.js, Nuxt.js, React ... ) a taktiež programovanie v jazykoch Java ,C++ ... V svojej profesionalnej kariére som momentálne zamestnaný ako Junior Software Developer v oblasti zdravotníctva.

Matematike som sa taktiež venoval od malička a súažil som úspešne v olympiádach, alebo iných menších matematických súťažiach. Aj napriek zameraniu na teoretickú informatiku som počas štúdia nabral znalosti z oblasti algebry, matematickej analyzy, kombinatoriky, matematickej logiky ....

Šachu sa venujem od mala a je to vždy pekný oddych po náročnom dni. Ako malý som chodieval na početné sútaže a aktívnejšie hrával aj v rôznych ligách. Avšak od strednej školy hrávam aktívne len online, kde sa môj rating pohybuje od 2000 do 2300 v závislosti od časového formátu. Na učenie šachu som vhodný pre začiatočníkov a stredne pokročilých, rád sa zameriam na učenie od úplných začiatkov, kde je krásne pozorovať radosť a postupný rýchly progres v danej hre. Taktiež s radosťou doučím stredne pokročilých hráčov, kde sa zameráme najprv na taktiky a určíme, kde presne treba jemné vylepšenia.

Čo sa týka doučovania preferujem učiť malé množstvo študentov, ideálne len jedného naraz, keďže vtedy sa vieme lepšie zamerať na presné nedostatky v danom predmete a umožnuje to oveľa lepšie ponorenie sa do daného problému.

Doučovanie vie prebiehať osobne v Bratislave na adrese Martinčekova 17 - bližšie informácie po osobnom kontakte, alebo online. Teším sa na spoločné hodiny strávené postupným vylepšovaním Vašich vedomostí:)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Vivien S.

Vivien S.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná s doučovaním. Super prístup, zrozumitelné a jednoduché vysvetlovanie, každý z doučovateľov mi vedel pomôcť s rôznymi predmety, takže ma to naozaj posunulo vpred a to formou, pri ktorej bola aj zábava:)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

František G.

Vrcholy paraboly kr

Prosim pomohli by ste mi s prikladom na vypocet siradnic vrcholu paraboly tejto funkcie y= -2x²+6x-5 Dakujem

František G.

Derivácie

Vedel by mi prosím niekto poradiť s postupom derivacie? Ďakujem

František G.

Fyzika vnutorna energia, zmena skupenstva

Vytah hmotnosti 600 kg je rovnomerne vytiahnuty do vysky 15 m silou 6800 N. Urcte aka velka cast energie sa pri tomto deji premeni v miestach trenia na vnutornu energiu.