Milan S.

Milan S.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod

Milan S.

Matematika a/alebo fyzika v jednom, vo viacerých jazykoch!

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študentom Matfyzu v Bratislave. Mám bohaté skúsenosti s učením matematiky a fyziky žiakov ZŠ a SŠ. Som vedúcim dvoch fyzikálnych súťaží, a dokonca organizujem fyzikálne sústredenia pre úspešných riešiteľov.

Verím že oba predmety sa dajú učiť hravo a nenásilne, s dôrazom na porozumenie a budovanie intuície - aby žiak pri jedinom pohľade na príklad vedel, ako ho vyriešiť!

Bežná cena: 10€/hod
Doučovanie v Angličtine alebo Francúzštine: 15€/hod

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Maria K.

Maria K.

Neoverená referencia

Spolahlivy, prijemny, k meritu veci a plne vyuzity cas. Dcera sa vo fyzike zlepsovala po kazdom sedeni a hned sa to prejavilo aj na vysledkoch v skole. Od kedy zacala mat doucovanie, vysledky mala jednotky a dve dvojky. Fyziku vobec nemala rada, dnes povie, ze fyzika vobec nie je tazka.Totalny opak. Velmi dakujem. Prazdniny od skoly oddychneme a urcite v dalsom skolskom roku opakovane vyuzijeme doucovanie s Milanom. Vrelo odporucam studentom, ktori ku fyzike nemaju vztah a kazi im priemer. Bude uz hrackou. Este raz dakujeme a pekne prazdniny.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Milan S.

Hybnosť

Dobrý večer, potrebovala by som pomoc s domácou úlohou, ešte dnes, ak sa dá: Vypočítajte svoju hybnosť (mám 50 kg) ,ak je vaša vzialenosť od jadra zeme 6371 km. Ďakujem :)

Milan S.

Ako vysoko je vrchol kopca nad rovinou pozorovaneho miesta.

mozete mi pomoct s prikladom > na vrchole kopca stoji rozhladna 35 m vysoka. Pätu i vrchol vidíme z určitého miesta v udolí pod výškovým uhlami alfa = 28 stupnov a beta= 31 stupnov. Ako vysoko je vrchol kopca nad rovinou pozorovaneho miesta.