Zuzana Š.

Zuzana Š.

Odpovedá do 14 hodín, na 40% správ
40% 14 hod

Zuzana Š.

Matematika v malíčku

Preferované časy: poobede
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventka doktorandského šúdia informačného manažmentu na Fakulte riadenia a informatiky a od základnej školy je mojim najobľúbenejším predmetom matematika. Veci sa snažím riešiť logicky, pri pochopení ide všetko jednoduchšie :)

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Určite spokojnosť. Po cca 3 stretnutiach začal syn písať písomky na 100 %. Veľkou výhodou pre mňa bolo aj to, že Zuzka chodila ku nám domov a nemuseli sme nikam dochádzať.

Zuzana K.

Zuzana K.

Neoverená referencia

Doucovanie na skvelej urovni! Zuzka je trpezliva a ochotna, na hodinach sa snazi predovsetkym, aby ziak ucivu porozumel, a nie aby sa ho bifloval. Ma vztah k detom a mladezi, urcite odporucam!

Zodpovedané otázky (14)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana Š.

Výrazy -odcitanie a sčítanie

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť so zdaním : uprav výrazy s premennou sčítaním alebo odcitanim : a) 8x + (3x-9) -> (mne vyšlo 11x-9 no nie som si istá ) b) 15a-24)-(23a+19) Vopred ďakujem

Zuzana Š.

štvorsten

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s týmto príkladom?: Vrecko na čaj má tvar štvorstenu s hranou dlhou 3 cm. a) Aký objem má jedno vrecko ? b) Najviac koľko takých vreciek sa dá vyrobiť z 12 m2 špeciálneho papiera ?

Zuzana Š.

Geometria

Prosím vás pomôžte mi s touto druhou úlohou

Zuzana Š.

Kvader

Na obrázku je sieť kvádra, ktorého povrch je 150 cm štvorcových.Vypočítaj objem tohto kvádra .