Miroslav J.

Miroslav J.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Miroslav J.

Kvalitné doučovanie matematiky za super cenu

  • 6 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som strojný inžinier - teraz na invalidnom dôchodku.
Matematika je moje hobby, s doučovaním mám dlhoročné skúsenosti - prakticky už od základnej školy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 60 min
Matematika pre SŠ

9 € / 60 min
Matematika pre VŠ

10 € / 60 min
Matematika pre ZŠ

8 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Ľubica S.

Ľubica S.

Neoverená referencia

Ďakujeme za pomoc našej dcére s matematikou. Hodnotíme veľmi pozitívne - serióznosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, milý prístup k dcére. Mala trochu z vyučovania neznámym človekom cez skype strach, ale vďaka skvelému prístupu sa ho hneď zbavila :-) Môžeme len odporúčať.

Andrea H.

Andrea H.

Neoverená referencia

Som študentkou 3 ročníka gymnázia a k Mirovi na doučovanie z matematiky chodím vždy, keď niečo nechápem. Je milý a snaží sa mi učivo vysvetliť, čo najjednoduchšou formou. Doučovanie u Mira odporúčam.

Ľubica L.

Ľubica L.

Neoverená referencia

Mira poznám už niekoľko rokov. S matematikou som mala vždy veľký problém, no na ZŠ som to ešte zvládala. Keď som ale prišla na gymnázium, matematika bola pre mňa tvrdím orieškom. Onedlho som sa skontaktovala s Mirom a matematiku som začala ovládať a hlavne chápať. Všetko mi vždy jednoducho do detailov vysvetlil a tak som potom nemala žiadny problém. Dnes som už v 4. ročníku a keď niečo neviem zajdem k Mirovi a všetko spolu preberieme. Len s jeho pomocou som to všetko zvládala na jednotky max na dvojky. Veľmi ochotný človek. Odporúčam .

Radka P.

Radka P.

Neoverená referencia

Som študentka vysokej školy a potrebovala zohnať spolahliveho učitela na doučovanie z matematiky. Nakoniec som natrafila na Mira a dohodla si prve doučovanie. Bola som milo prekvapena jeho ochotnym pristupom. Každykrat som mala pripravene priklady a latku,ktoru som chcela prebrať. Možem povedať, že vďaka jeho pomoci som skušku zvladla a len vrelo odporučam vsetkým "základkarom," stredoškolakom i vysokoškolakom :-)

Lucia B.

Lucia B.

Neoverená referencia

U Mira som bola zatiaľ len párkrát na doučovaní a to v 1. ročník, pretože študujem na gymnáziu a bol to pre mňa skok. Ochotne mi vždy všetko vysvetlil úplne pohodovo a jednoducho, aby som to pochopila a raz aj také, čo sa fyziky týkalo. A ak budem mať problémy s matematikou znova, určite sa mu ozvem

Zodpovedané otázky (609)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miroslav J.

Súradnice vrcholov rovnobežníka ABCD

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s týmto príkladom? Nemám problém s odpoveďou, proste idem na to, že sa pozriem a vidím, avšak keď si výsledok chcem potvrdiť výpočtom, tak neviem ako na to. Body A[–2;6] a B[–4;–2] sú vrcholy rovnobežníka ABCD, ktorého uhlopriečky sa pretínajú v bode S[0;0].…

Miroslav J.

Určiť súradnice

Dobrý deň prajem, prosím Vás vedeli by ste nám pomôcť s úlohou 4b? Ďakujem

Miroslav J.

Uhol priamky a roviny

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s nasledovnou úlohou: Daná je rovina ρ: 2 x – 3 y + z + 4 = 0 a priamka p = , A [ 1, 0, 7 ], B [ 3, 3, 6 ]. Určte uhol priamky p a roviny ρ. Zmeňte niektorý z údajov tak, aby bola priamka kolmá na rovinu. Vopred ďakujem za pomoc!

Miroslav J.

Kružnica

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohou? Ďakujem. Dané sú kružnice k : x 2 + y 2 – 4 x – 6 y + 4 = 0 , m : ( x – 5 ) 2 + ( y – 7 ) 2 = r 2 . Zistite vzájomnú vzdialenosť stredov daných kružníc. Diskutujte o vzájomnej polohe kružníc vzhľadom na parameter r R.